Moderátoři: dlouhejbil, Joker, Grif, jura-p
jakaf píše:Zdravím Vás lidi.Včera jsem nakupoval na Zličíně a personál-nějaké 2 slečny mě přišly dost neochotné!S ničím neporadily,prostě se mě zeptaly co si přeju a tím to skončilo-místo aby se třeba zeptaly kolik cigaret kouřím a jakou mám o e-cígu představu a podle toho mě nabídly zboží a příslušenství!Chtěl jsem si koupit ego-t sigle v bílé barvě a ony,že mají jen černou barvu,tak jsem jim řekl,jak to,že na Vašem webu máte skladem všechny 3 barvy a tady mě říkáte,že máte jen černou barvu?Jedna slečna odešla kamsi do zadu a po chvíli přišla,že bílou barvu opravdu mají,jestli jí tedy chci?Prodala mě tedy bílou barvu,ale ani se nenamáhala mě říci cokoliv k užívání a údržbě,což mě udivilo,jen mě do igelitky strčila papír,kterej si mám prej přečíst před použitím.Ptal jsem se jí jak udržovat atomizer,ona řekla,že nijak,že si ho můžu u nich nechat zdarma vyčistit ultrazvukem.S výběrem liquidu mě taktéž neporadila a ani neměla snahu dát mě třeba ochutnat,tak jak to stojí na webu Marion,že je u nich možno liquidy ochutnat a personál,že ochotně poradí s výběrem.Co na tohle šéfové Marionu?Jedná se takhle běžně se zákazníkem?
cherry_kiss píše:já když byla zase v edenu ve vršovicích, kde to prodávají v krámu s oblečením. Jednou jsem se tam ptala na Leo, a pánové mi jí neskutečně začali rozmlouvat, že oni mají ego a že si mám pořídit to a začali mi to jakoby vnucovat. K takovým lidem já chodit nechci a nebudu.
Zpět na Poctivý e-obchod, kamenný krám, nebo prodejce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků