babka píše:Byla jsem v Kroměříži/trafika Alex a chtěla si koupit tanky. Prodavačka vůbec nevěděla co to je tank

, ale beru - teprve začínají a jako nekuřák nemůže znát všechno. Ale o co mi jde: z příslušenství tam měli pouze echomizer a náústky...A tak se chci zeptat - byl by problém, kdyby byla trafika též jako odběrné místo pro objednávku z e-shopu?
Dobrý den,
bohužel prodejen je velké množství a odebírají nepravidelně, proto by pro nás bylo velmi administrativně náročné na ně dopravovat jednotlivé objednávky z e-shopu. Tato možnost tedy nyní není. Ale zpravdila je na trafikách možné se domluvit, aby Vám danou věc objednali, až budou činit objednávku u nás. Pokud projeví o daný sortiment zájem více lidí, trafiky ho většinou do prodeje zařadí. Chce to tedy trochu hustit do prodavaček na prodejnách :-) Bohužel stejné je to s vědomostmi prodavaček, máme nějakých 50 prodejen, v každé se točí 2-5 prodavaček a novinek je tolik, že bychom vlastně mohli jen školit stále dokola. Pokud je však snaha na obou stranách, nákup by se měl podařit
Teď ňák nevím, v týdnu jsem kupoval v Edenu baterku eGo 1100mA za 550,- a teď koukám a Marion jí má na stránkách za 450,- a garantuje ceny stejné jako eshop. Buď se to teď slevnilo nebo nevím kde je chyba :-(
Zdravím Vás,
baterie stejně jako mnoho dlaších položek jsme právě tento a minulý týden zlevňovali. Ceny na obchodech se někdy oproti internetu zpozdí cca o den, než se vše přecení v v počítačích na prodejnách. Nicméně jinak garantujeme 100% shodu cen na internetu a v prodejnách. Naopak někdy jsou díky různým lokálním akcím ceny lepší v prodejně než na internetu.