• Reklama
Trika eCF Patron eCFSeznamka eCF

Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Vše co je v podstatě krabička s baterií.

Moderátoři: dlouhejbil, Joker, Grif, jura-p

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Ladin » pát 06. dub 2018 7:06:54

1.Připojím mod a ten mi naběhne a načte stávající nastavení co mám v modu.
2. V programu si nastavení změním, uzamknu třeba odpor, změním předžhavení a tohle nastavení neuložím v programu, ale vyberu nahoře záložku nahrát nastavení do zařízení.
3. Tohle nastavení zůstane uloženo v modu dokud jej nezměním a při dalším připojení si Escribe stahuje aktuální nastavení z modu.
4. Poté buď zavřu program nebo mod odpojím.

Když jsem zkusil zvýšit teplotu na 210 stupňů, připadalo mi to už moc, tak jsem teplotu snížil :mrk :D
2x Thinkvape Finder 167 DNA,Fuchai 213,Presa,Pico,Nemesis,Chi you,eGo,
Aromamizer V1,V2,Supreme Lite,Supreme,NextGen,Nextasis,Skyline,Ammit 22,Kayfun V3 mini,
Avocado 22,Pico RTA,Kamikaze,Cheetah,Delivape,Cubis Pro,Mini Protank 3

Neříkej, že to nejde, raději řekni neumím. :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Ladin
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 679
Registrován: stř 11. kvě 2016 19:30:34
Bydliště: Praha
Národní vlajka:
Czech Republic

Reklama

Oversea Warehouse: $10 off over $88

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Pege1012 » pát 06. dub 2018 7:29:14

Ano teplotu jsem potom samozřejmě snížil zase na 200 stupňů.
Nicméně můj dotaz byl hlavně na to, proč se mi jak v escribe nastavení, tak i v modu opět odemkne při dalším připojení uzamčený odpor, proč se výchozí nastavené hodnoty neuloží, nebo jak mám vše uložit.
Díky
Pege1012
e-Holátko
e-Holátko
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 04. čer 2017 7:29:01
Bydliště: Ostrava
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Budka » pát 06. dub 2018 7:30:34

Možno bol v Escribe zobrazený iný profil ako zvolený v mode.

Odoslané z Redmi Note 4 pomocou Tapatalku
Joyetech eVic
Kangertech Protank 3
Joyetech Cuboid + Cubis
Budka
e-Holátko
e-Holátko
 
Příspěvky: 18
Registrován: úte 14. dub 2015 14:31:32
Bydliště: Piešťany
Národní vlajka:
Slovakia

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Ladin » pát 06. dub 2018 11:51:18

Pege1012 píše:Nicméně můj dotaz byl hlavně na to, proč se mi jak v escribe nastavení, tak i v modu opět odemkne při dalším připojení uzamčený odpor, proč se výchozí nastavené hodnoty neuloží, nebo jak mám vše uložit. Díky


Zkus si přečíst silné pasáže z mého předchozího příspěvku.
Není to pouhá citace toho tvého, ale odpovědi. :mrk
A jak píše Budka, pořádně si zkontroluj, zda skutečně nastavuješ ten správný profil!!!
2x Thinkvape Finder 167 DNA,Fuchai 213,Presa,Pico,Nemesis,Chi you,eGo,
Aromamizer V1,V2,Supreme Lite,Supreme,NextGen,Nextasis,Skyline,Ammit 22,Kayfun V3 mini,
Avocado 22,Pico RTA,Kamikaze,Cheetah,Delivape,Cubis Pro,Mini Protank 3

Neříkej, že to nejde, raději řekni neumím. :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Ladin
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 679
Registrován: stř 11. kvě 2016 19:30:34
Bydliště: Praha
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod OldAlien » pát 06. dub 2018 15:36:21

DNA se nezamyká!!!
Pokud máš tu potřebu, tak věz, že ten čip je chytřejší jak Ty a nedovolí, aby jsi nestabilní odpor, nebo neodpovídájící materiál zamknul a tím odkázal čip, k jeho poškození.
Všechno si znova zkontroluj a možná zjistíš, že mám pravdu.
C2D1 DNA 250 / Thinkvape Finder 167 DNA 250 / HCigar VT133 DNA 200 / C1D2 DNA75 / SMY DNA 75 / WISMEC Luxotic BF / VT Inbox DNA75 / FRANKENSKULL BF / Pulse BF 80W /

iJOY EXO RTA[ / Ammit 25 / SKYLINE RTA / OBS Crius2 / ZEUS RTA / Vicious Ant Vaux / FLAVE RDTA / FLAVE tank bf RDA / Hussar Vape Torpedo Micro RTA / ETHEON bf RDA / RECURVE RDA
Uživatelský avatar
OldAlien
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 459
Registrován: pát 17. úno 2017 5:04:54
Bydliště: Písek
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Lubis » sob 07. dub 2018 0:10:59

DNA se samozrejme muze zamknout a to hlavne z toho duvodu, ze pokud vapuji a mam odemceno a dojde mi baterka, tak pokud ji vyndam a dam novou baterii, tak se mi nacte spatny odpor, protoze spirlka je zahrata a ja nemuzu dal vapovat. Tohle se nestane, pokud mam odpor zamknuty, mod si ho pamatuje dal a ja muzu tez vapovat bez cekani na vychladnuti atiku.
Obrázek
Uživatelský avatar
Lubis
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 409
Registrován: sob 09. bře 2013 0:26:47
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod OldAlien » sob 07. dub 2018 8:33:23

To je omyl. Mód se Tě po výměně baterky prvně zeptá, jestli jde o New, nebo Old atomizer. Potvrdíš že Old a vapuješ na původním odporu. To ale musíš mít nastavený přísnější rozdíl odporu, v EScribe. Jak prosté! :dance
C2D1 DNA 250 / Thinkvape Finder 167 DNA 250 / HCigar VT133 DNA 200 / C1D2 DNA75 / SMY DNA 75 / WISMEC Luxotic BF / VT Inbox DNA75 / FRANKENSKULL BF / Pulse BF 80W /

iJOY EXO RTA[ / Ammit 25 / SKYLINE RTA / OBS Crius2 / ZEUS RTA / Vicious Ant Vaux / FLAVE RDTA / FLAVE tank bf RDA / Hussar Vape Torpedo Micro RTA / ETHEON bf RDA / RECURVE RDA
Uživatelský avatar
OldAlien
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 459
Registrován: pát 17. úno 2017 5:04:54
Bydliště: Písek
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Lubis » sob 07. dub 2018 9:51:06

Tak to sem nikde nenastavoval, nebo možná už dávno. Teď prostě jak vyměním baterku tak se neptá, rozdíl je třeba 3 desetiny na odporu. Podívám se do Escribe. Každopádně zamknutí odporu ničemu nevadí, pokud by lítal odpor, tak se moc většinou zeptal, jestli se má přeuzamknout.

Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk
Obrázek
Uživatelský avatar
Lubis
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 409
Registrován: sob 09. bře 2013 0:26:47
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Profivapers » stř 30. kvě 2018 6:36:04

EScribe pro Linux.
https://forum.evolvapor.com/topic/69197 ... ta-thread/
Zkoušel někdo? Mě se to zatím nepovedlo rozchodit i když fakt - dal jsem tomu asi čtvrt hodinu. Mód jsem si už nastavil přes EScribe ve Windows, ale stejně mě, jako dlouholetého běžného uživatele Mint-u, zaujala ta možnost spuštění v Linux-u. Instalace proběhla, spustit mi to nejde.
Jinak je to paráda, ty DNA, to je TC! :mrk
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4130
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Vodňany
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod roberto7 » stř 30. kvě 2018 7:41:03

Milane Escribe v Mintu jede bez problému. :yes Máš splněný všechny závislosti: ((1) mono-complete, (2) ca-certificates-mono, (3) libgtk2.0-0, and (4) gtk-sharp2 )?
roberto7
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 513
Registrován: ned 22. kvě 2016 7:49:28

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Profivapers » stř 30. kvě 2018 8:08:19

Fajn Roberte.
Si právě nejsem jist zda splněno. :chuckle Jak to poznám případně provedu? Díky! :mrk
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4130
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Vodňany
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod roberto7 » stř 30. kvě 2018 8:41:40

Nainstaluješ je přes synaptic manager :yes případně terminál :chuckle .Hezky po pořádku.Když by něco bylo nainstalováno tak to přeinstaluj.Zkoušel jsem Escribe taky v jiných distribucích linuxu: Ubuntu ,Arch ,Debian.Nikde jsem neměl problém,všude funkční! :mrk
roberto7
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 513
Registrován: ned 22. kvě 2016 7:49:28

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Profivapers » stř 30. kvě 2018 19:34:43

Závislosti ok za chvíli, když vím jak. Díky. :yes

Ale stejně mi nejde SetupEScribe2_SP15_1_INT.run spustit.

Jestli ti pomůže tohle z terminálu:

/home/nik/DE_Installer_Temporary_Files/platform/amd64/mojosetup: 1: /home/nik/DE_Installer_Temporary_Files/platform/amd64/mojosetup: Syntax error: "(" unexpected
This installer will extract files to: /home/nik/.local/opt/evolv
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4130
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Vodňany
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod roberto7 » stř 30. kvě 2018 23:38:30

Milane máš SetupEscribe nastaven jako spustitelnej? Spustit ho v terminálu.
Teď jsem instaloval Obarun linux-arch linux a taky funkční. :yes
Obrázek
roberto7
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 513
Registrován: ned 22. kvě 2016 7:49:28

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Profivapers » čtv 31. kvě 2018 8:43:57

Jo mám a přes terminál. Úplně poprvé jsem ten instalátor spustil a myslím, že i nějak probíhala instalace, ale neměl jsem splněnu tu poslední závislost. To jsem napravil, ale už je to od toho prvního pokusu o instalaci nějaký vykunděný asi.
Tak prostě se asi vrátím k pyru no, když jsem lama.
:chuckle
Jsem to spíš už chtěl zkusit. Módík mám nastaven a není co řešit. Ale mrknu na to ještě pro zajímavost v tom Linux-u až bude chuť. Díky Roberte. :mrk
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4130
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Vodňany
Národní vlajka:
Czech Republic

PředchozíDalší

Zpět na Box Mody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků