• Reklama
Great Discounts on Top Sellers Sales!
Trika eCF Patron eCFSeznamka eCF

Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Vše co je v podstatě krabička s baterií.

Moderátoři: dlouhejbil, Joker, Grif, jura-p

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Ladin » pát 06. dub 2018 7:06:54

1.Připojím mod a ten mi naběhne a načte stávající nastavení co mám v modu.
2. V programu si nastavení změním, uzamknu třeba odpor, změním předžhavení a tohle nastavení neuložím v programu, ale vyberu nahoře záložku nahrát nastavení do zařízení.
3. Tohle nastavení zůstane uloženo v modu dokud jej nezměním a při dalším připojení si Escribe stahuje aktuální nastavení z modu.
4. Poté buď zavřu program nebo mod odpojím.

Když jsem zkusil zvýšit teplotu na 210 stupňů, připadalo mi to už moc, tak jsem teplotu snížil :mrk :D
2x Thinkvape Finder 167 DNA,Fuchai 213,Presa,Pico,Nemesis,Chi you,eGo,
Aromamizer V1,V2,Supreme Lite,Supreme,NextGen,Nextasis,Skyline,Ammit 22,Kayfun V3 mini,
OBS Crius,Avocado 22,Pico RTA,Kamikaze,Cheetah,Delivape,Cubis Pro,Mini Protank 3

Neříkej, že to nejde, raději řekni neumím. :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Ladin
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 677
Registrován: stř 11. kvě 2016 19:30:34
Bydliště: Praha
Národní vlajka:
Czech Republic

Reklama

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Pege1012 » pát 06. dub 2018 7:29:14

Ano teplotu jsem potom samozřejmě snížil zase na 200 stupňů.
Nicméně můj dotaz byl hlavně na to, proč se mi jak v escribe nastavení, tak i v modu opět odemkne při dalším připojení uzamčený odpor, proč se výchozí nastavené hodnoty neuloží, nebo jak mám vše uložit.
Díky
Pege1012
e-Holátko
e-Holátko
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 04. čer 2017 7:29:01
Bydliště: Ostrava
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Budka » pát 06. dub 2018 7:30:34

Možno bol v Escribe zobrazený iný profil ako zvolený v mode.

Odoslané z Redmi Note 4 pomocou Tapatalku
Joyetech eVic
Kangertech Protank 3
Joyetech Cuboid + Cubis
Budka
e-Holátko
e-Holátko
 
Příspěvky: 18
Registrován: úte 14. dub 2015 14:31:32
Bydliště: Piešťany
Národní vlajka:
Slovakia

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Ladin » pát 06. dub 2018 11:51:18

Pege1012 píše:Nicméně můj dotaz byl hlavně na to, proč se mi jak v escribe nastavení, tak i v modu opět odemkne při dalším připojení uzamčený odpor, proč se výchozí nastavené hodnoty neuloží, nebo jak mám vše uložit. Díky


Zkus si přečíst silné pasáže z mého předchozího příspěvku.
Není to pouhá citace toho tvého, ale odpovědi. :mrk
A jak píše Budka, pořádně si zkontroluj, zda skutečně nastavuješ ten správný profil!!!
2x Thinkvape Finder 167 DNA,Fuchai 213,Presa,Pico,Nemesis,Chi you,eGo,
Aromamizer V1,V2,Supreme Lite,Supreme,NextGen,Nextasis,Skyline,Ammit 22,Kayfun V3 mini,
OBS Crius,Avocado 22,Pico RTA,Kamikaze,Cheetah,Delivape,Cubis Pro,Mini Protank 3

Neříkej, že to nejde, raději řekni neumím. :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Ladin
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 677
Registrován: stř 11. kvě 2016 19:30:34
Bydliště: Praha
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod OldAlien » pát 06. dub 2018 15:36:21

DNA se nezamyká!!!
Pokud máš tu potřebu, tak věz, že ten čip je chytřejší jak Ty a nedovolí, aby jsi nestabilní odpor, nebo neodpovídájící materiál zamknul a tím odkázal čip, k jeho poškození.
Všechno si znova zkontroluj a možná zjistíš, že mám pravdu.
C2D1 DNA 250 / Thinkvape Finder 167 DNA 250 / HCigar VT133 DNA 200 / C1D2 DNA75 / SMY DNA 75 / WISMEC Luxotic BF / VT Inbox DNA75 / FRANKENSKULL BF / Pulse BF 80W /

iJOY EXO RTA[ / Ammit 25 / SKYLINE RTA / OBS Crius2 / ZEUS RTA / Vicious Ant Vaux / FLAVE RDTA / FLAVE tank bf RDA / Hussar Vape Torpedo Micro RTA / ETHEON bf RDA / RECURVE RDA
Uživatelský avatar
OldAlien
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 452
Registrován: pát 17. úno 2017 5:04:54
Bydliště: Písek
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Lubis » sob 07. dub 2018 0:10:59

DNA se samozrejme muze zamknout a to hlavne z toho duvodu, ze pokud vapuji a mam odemceno a dojde mi baterka, tak pokud ji vyndam a dam novou baterii, tak se mi nacte spatny odpor, protoze spirlka je zahrata a ja nemuzu dal vapovat. Tohle se nestane, pokud mam odpor zamknuty, mod si ho pamatuje dal a ja muzu tez vapovat bez cekani na vychladnuti atiku.
Obrázek
Uživatelský avatar
Lubis
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 408
Registrován: sob 09. bře 2013 0:26:47
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod OldAlien » sob 07. dub 2018 8:33:23

To je omyl. Mód se Tě po výměně baterky prvně zeptá, jestli jde o New, nebo Old atomizer. Potvrdíš že Old a vapuješ na původním odporu. To ale musíš mít nastavený přísnější rozdíl odporu, v EScribe. Jak prosté! :dance
C2D1 DNA 250 / Thinkvape Finder 167 DNA 250 / HCigar VT133 DNA 200 / C1D2 DNA75 / SMY DNA 75 / WISMEC Luxotic BF / VT Inbox DNA75 / FRANKENSKULL BF / Pulse BF 80W /

iJOY EXO RTA[ / Ammit 25 / SKYLINE RTA / OBS Crius2 / ZEUS RTA / Vicious Ant Vaux / FLAVE RDTA / FLAVE tank bf RDA / Hussar Vape Torpedo Micro RTA / ETHEON bf RDA / RECURVE RDA
Uživatelský avatar
OldAlien
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 452
Registrován: pát 17. úno 2017 5:04:54
Bydliště: Písek
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Lubis » sob 07. dub 2018 9:51:06

Tak to sem nikde nenastavoval, nebo možná už dávno. Teď prostě jak vyměním baterku tak se neptá, rozdíl je třeba 3 desetiny na odporu. Podívám se do Escribe. Každopádně zamknutí odporu ničemu nevadí, pokud by lítal odpor, tak se moc většinou zeptal, jestli se má přeuzamknout.

Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk
Obrázek
Uživatelský avatar
Lubis
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 408
Registrován: sob 09. bře 2013 0:26:47
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Profivapers » stř 30. kvě 2018 6:36:04

EScribe pro Linux.
https://forum.evolvapor.com/topic/69197 ... ta-thread/
Zkoušel někdo? Mě se to zatím nepovedlo rozchodit i když fakt - dal jsem tomu asi čtvrt hodinu. Mód jsem si už nastavil přes EScribe ve Windows, ale stejně mě, jako dlouholetého běžného uživatele Mint-u, zaujala ta možnost spuštění v Linux-u. Instalace proběhla, spustit mi to nejde.
Jinak je to paráda, ty DNA, to je TC! :mrk
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4116
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Vodňany
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod roberto7 » stř 30. kvě 2018 7:41:03

Milane Escribe v Mintu jede bez problému. :yes Máš splněný všechny závislosti: ((1) mono-complete, (2) ca-certificates-mono, (3) libgtk2.0-0, and (4) gtk-sharp2 )?
roberto7
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 513
Registrován: ned 22. kvě 2016 7:49:28

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Profivapers » stř 30. kvě 2018 8:08:19

Fajn Roberte.
Si právě nejsem jist zda splněno. :chuckle Jak to poznám případně provedu? Díky! :mrk
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4116
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Vodňany
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod roberto7 » stř 30. kvě 2018 8:41:40

Nainstaluješ je přes synaptic manager :yes případně terminál :chuckle .Hezky po pořádku.Když by něco bylo nainstalováno tak to přeinstaluj.Zkoušel jsem Escribe taky v jiných distribucích linuxu: Ubuntu ,Arch ,Debian.Nikde jsem neměl problém,všude funkční! :mrk
roberto7
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 513
Registrován: ned 22. kvě 2016 7:49:28

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Profivapers » stř 30. kvě 2018 19:34:43

Závislosti ok za chvíli, když vím jak. Díky. :yes

Ale stejně mi nejde SetupEScribe2_SP15_1_INT.run spustit.

Jestli ti pomůže tohle z terminálu:

/home/nik/DE_Installer_Temporary_Files/platform/amd64/mojosetup: 1: /home/nik/DE_Installer_Temporary_Files/platform/amd64/mojosetup: Syntax error: "(" unexpected
This installer will extract files to: /home/nik/.local/opt/evolv
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4116
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Vodňany
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod roberto7 » stř 30. kvě 2018 23:38:30

Milane máš SetupEscribe nastaven jako spustitelnej? Spustit ho v terminálu.
Teď jsem instaloval Obarun linux-arch linux a taky funkční. :yes
Obrázek
roberto7
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 513
Registrován: ned 22. kvě 2016 7:49:28

Re: Zařízení s čipem Evolv DNA 200 / DNA 75

Příspěvekod Profivapers » čtv 31. kvě 2018 8:43:57

Jo mám a přes terminál. Úplně poprvé jsem ten instalátor spustil a myslím, že i nějak probíhala instalace, ale neměl jsem splněnu tu poslední závislost. To jsem napravil, ale už je to od toho prvního pokusu o instalaci nějaký vykunděný asi.
Tak prostě se asi vrátím k pyru no, když jsem lama.
:chuckle
Jsem to spíš už chtěl zkusit. Módík mám nastaven a není co řešit. Ale mrknu na to ještě pro zajímavost v tom Linux-u až bude chuť. Díky Roberte. :mrk
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4116
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Vodňany
Národní vlajka:
Czech Republic

PředchozíDalší

Zpět na Box Mody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků