• Reklama
Gearbest Mid-Year Mega Sale:Up to 80% OFF
Trika eCF Patron eCFSeznamka eCF

Smok X Cube Ultra

Vše co je v podstatě krabička s baterií.

Moderátoři: dlouhejbil, Grif, jura-p

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod Profivapers » pát 14. říj 2016 11:40:27

Neznám u X-Cube II od atomizerů orosený ani zaprskaný displej, ale pravda je, že vapuji jako člověk.
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4160
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Vodňany
Národní vlajka:
Czech Republic

Reklama

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod Jirkator » pát 14. říj 2016 13:03:34

V tom to možná bude ;)

[ Post made via Android ] Obrázek
Existuje plno způsobů jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.
Vapuji od 8.2.2012, ale kromě zdraví jsem neušetřil nic.
Uživatelský avatar
Jirkator
e-Sentinel
e-Sentinel
 
Příspěvky: 1824
Registrován: úte 06. srp 2013 13:05:46
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod Alfator007 » pát 14. říj 2016 17:22:25

Někdo tu psal, že se mu resetuje každý den o púlnoci počet potažení. Resetuje se to, jen když mód na noc vypnete, ale možná se mílím a resetuje se to automaticky každej novej den. Vyzkouším a dám vědět. Každopádně mě to vyhovuje, vím, kolik jsem za den dal šluků. Kolik jsem jich dal, já nevím od kdy, je mě celkem šuma-buřt, zajímá mě právě ten jeden dílčí den. :chuckle

Jinak, co se týče rosení displeje, asi to tak nebude chyba box módu ale atíku! Holt, když má lochnu na luft jak kráva, tak tudy po šluku jdou výpary ven a vysráží se to právě na displeji, protože je nahoře hnet u atíku a jak jsem psal víše, řeším to tak, že potáhnu, jak jsem zvyklej, pak vymáčknu tlačítko žhavení a ještě sekundu tahám na prázdo, tedy bez žhavení. Občas zapomenu ale když nezapomenu, tak se displej neorosí.
Kayfun Prime na Think Vape Finder 75C
Alfator007
Kuřák
Kuřák
 
Příspěvky: 54
Registrován: úte 06. zář 2016 17:15:56
Bydliště: modrá planeta Země
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod Tempter » pát 14. říj 2016 17:50:53

Kedze nechodim spat so sliepkami a pravidelne zaspavam az po polnoci, tak mam potvrdene, ze kazdy jeden zo 4 modov od Smok, ktore mam po 00:00 vynuluje pocet potahov...
BTW, na otestovanie netreba cakat do polnoci, staci v nastaveniach prestavit cas...
Obrázek
Uživatelský avatar
Tempter
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 613
Registrován: stř 20. led 2016 11:50:42
Bydliště: Košice
Národní vlajka:
Slovakia

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod Alfator007 » pát 14. říj 2016 18:28:35

Já ho na noc vypínám, tak jsem si myslel, že je to tím a chtěl jsem skusit ho pro jednou nevypnout. Chodím spát večer, páč ráno o půl čtvrté vstávám každý všední den do práce a hodiny nebudu přenastavovat a abych řekl pravdu ani jsem je tam s datumem nikdy nenastavoval.Jedině, že by se nahrál čas a datum z PC, když byl na USB káblíku :D FW 1.1.2. ty šluky neresetoval, dělá to až od v FW 1.1.3

Edit2: Potvrzeno a odskoušeno, resetuje počítadlo každej den o půlnoci a je jedno, zda je vypnutý, nebo zapnutý.
Naposledy upravil Alfator007 dne sob 15. říj 2016 9:57:45, celkově upraveno 1
Kayfun Prime na Think Vape Finder 75C
Alfator007
Kuřák
Kuřák
 
Příspěvky: 54
Registrován: úte 06. zář 2016 17:15:56
Bydliště: modrá planeta Země
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod dlouhejbil » pát 14. říj 2016 21:27:50

Držte se tématu. Jste v tech. vlákně a zase tu byla drbárna. :hammer_head:
Uživatelský avatar
dlouhejbil
Moderátor
Moderátor
Sádrový ježek
Sádrový ježek
 
Příspěvky: 8235
Registrován: pát 18. lis 2011 16:23:20
Bydliště: Hradec Králové
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod heyoka » pon 31. říj 2016 19:01:24

Zdravím všechny, potřebuji poradit s TC na SS. :head Mám murdex Halo-T a mám jej v dualcoilu na 0,55 nerez 316L. Pára jde z atíku horká jako ta svině nebo spirálky zažhaví a hned to mód odstaví. Zkoušel jsem hýbat s koeficientem nahoru i dolů, upravit hodnotu odporu v nastavení a i teplotu spolu s předžhavením (plus kombinace všech výše zmýněných nastavení). Firmware 1.1.3. Děkuji za rady.
heyoka
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 46
Registrován: úte 10. kvě 2016 19:09:16
Bydliště: Opavsko
Národní vlajka:
Greece

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod Jirkator » pon 31. říj 2016 20:53:52

Co přímo napsat, jaké hodnoty máš nastavené? Takhle těžko radit.

[ Post made via Android ] Obrázek
Existuje plno způsobů jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.
Vapuji od 8.2.2012, ale kromě zdraví jsem neušetřil nic.
Uživatelský avatar
Jirkator
e-Sentinel
e-Sentinel
 
Příspěvky: 1824
Registrován: úte 06. srp 2013 13:05:46
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod heyoka » úte 01. lis 2016 17:47:04

Jejda, na to jsem úplně zapomněl. :) Koeificient 098 , teplota na 150 C, preheat na min.
PS: pro jistotu jsem mrknul i na uložení vaty jestli ji není málo. Není.
[ Post made via iPad ] Obrázek
heyoka
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 46
Registrován: úte 10. kvě 2016 19:09:16
Bydliště: Opavsko
Národní vlajka:
Greece

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod Jirkator » úte 01. lis 2016 18:45:55

Já dávám tak 92 - 95.

[ Post made via Android ] Obrázek
Existuje plno způsobů jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.
Vapuji od 8.2.2012, ale kromě zdraví jsem neušetřil nic.
Uživatelský avatar
Jirkator
e-Sentinel
e-Sentinel
 
Příspěvky: 1824
Registrován: úte 06. srp 2013 13:05:46
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod Alfator007 » čtv 03. lis 2016 7:21:24

To heyoka. mě to dělá to samé, valí tam moc výkonu a nejde ubrat. Už jsem to zde řešil a setkal jsem se od některých uživatelů jen s posměšky, takže jsem tento problém nevyřešil :doh
Kayfun Prime na Think Vape Finder 75C
Alfator007
Kuřák
Kuřák
 
Příspěvky: 54
Registrován: úte 06. zář 2016 17:15:56
Bydliště: modrá planeta Země
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod buban76 » čtv 03. lis 2016 9:00:10

Vyřešit se to úplně dokonale nedá, tím spíš, že zde není možné nastavit startovní výkon ve wattech, ale pouze ve smyslu soft, normal, hard. Je potřeba začít na nejnižší předvolbě a potom ladit a hledat. Popisoval jsem podobné lapálie ve vlákně aliena, netuším, proč to smok u některých modů dokáže vychytat a u jiných ne... Já jsem aliena vychytal pro jeden konkrétní atomizér a s ním to funguje celkem uspokojivě. TCR jsem srazil až na 00080 a poté nasadil atík o pokojové teplotě, načetl odpor a zkoušel jsem, jak se to bude chovat. Vysoká teplota nastavená - divoce žhaví a TC zasahuje pozdě - uberu teplotu - stále divočina - ubírám na teplotě a najednou TC zasahuje tak, že téměř nestíhá ani zažhavit nic rozumného mezi tím se nedá najít, vrhnu se na další nastavitelnou veličinu - odpor - po tisícinách snižuju odpor a celou proceduru s teplotou opakuju a to až do doby, než mi to šmakuje - grip žhaví a při sepnutí TC nedojde při potahu k úplnému snížení výkonu, ale pěkně se drží na potřebné úrovni. Zkrátka TCR, odpor a výkon je potřeba vzájemně vyladit, aby to fungovalo aspoň trochu použitelně. Chvíli to dá ale jde to, tady je věc horší tím, že nejde nastavit konkrétní výkon a je tedy lepší se držet toho nejnižšího přednastavení. No a pak už nechat atík na modu a neměnit, jinak se celý proces bude opakovat

Odesláno z mého JY-S3 pomocí Tapatalk
Wismec reuleaux DNA 200,Laude DR75 DNA75, Smok X cube II ,Istick Pico, kanger dripbox 160, vandy vape bf mod 80w, coppervape bf mod. Kronos style,Kayfun V3mini style,Cubis, pulse bf rda, fuji,a další spousta squonk rda a mechanických squonk modů ...různé kombinace,náplně vlastní míchanice,zejména RY4

Obrázek
Uživatelský avatar
buban76
e-Dýmal
e-Dýmal
 
Příspěvky: 910
Registrován: ned 19. úno 2012 19:22:52
Bydliště: Jedlová
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod Jirkator » čtv 03. lis 2016 9:15:15

Když tak čtu Bubanův doporučený postup, tak mne napadá ještě jedna možnost: přepnout to do režimu VW, na TC si koupit jiný mód, který to umí a počkat, jestli to neopraví některá další verze FW.
Existuje plno způsobů jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.
Vapuji od 8.2.2012, ale kromě zdraví jsem neušetřil nic.
Uživatelský avatar
Jirkator
e-Sentinel
e-Sentinel
 
Příspěvky: 1824
Registrován: úte 06. srp 2013 13:05:46
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod 1AE6308 » čtv 03. lis 2016 9:38:34

Hele řeknem si to na rovinu. Smok prostě to tc neumí pořádně dotáhnout. Kdyby to tc fungovalo stejně jako fungujou jejich atiky tak to bude top notch ale takhle... Každému říkám radši si kup něco z dílny joyetech/wismec/eleaf a budeš v pohodě. Prostě smok tc na nerezu neumí.

[ Post made via Android ] Obrázek
1AE6308
 

Re: Smok X Cube Ultra

Příspěvekod roberto7 » čtv 03. lis 2016 9:52:02

Je moc zajímavé,že na H-Priv a Quantum to v režimu TC-SS jede krásně. :chuckle No tyhle mody maj regulaci wattů v TC(minimum je 15W). :yes
roberto7
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 513
Registrován: ned 22. kvě 2016 7:49:28

PředchozíDalší

Zpět na Box Mody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník