Vážení příchozí, kdož jste z Hradce Králové a okolí/samozřejmě není podmínkou/-toto je místo právě pro vás. Kdo se chce přihlásit, stačí to tady napsat a já ho přidám na seznam.
Splněno a už jsme čtyři.Rovnou se pomalu můžeme začít bavit i o srazu.Jestli je zájem-termín kdy a kde. Mě napadlo,že když bude to velik.pondělí,tak třeba sobota 7.4.a třeba salonek v Danubu nebo Lev..... Očekávám nápady
Pište rovnou náhr. termín,který vyhovuje vám.Budu si to psát.Ono nakonec stejně nebudou moci všichni,ale vyberem pro co nejvíc lidí.Zatím to je jen nástřel.Může být vzhledem k tomu volnému pondělí třeba i neděle osmého.
Naposledy upravil dlouhejbil dne čtv 22. bře 2012 22:15:12, celkově upraveno 1
Tak za prvé-sraz bude kdykoliv se domluvíme,takže nemusíme čekat do června.Za druhé asi chceš zapsat?Zapisuju tě.A za třetí-to znamená,že máš volno každý první víkend ne?Však píšu-píšte rovnou návrhy,kdy kdo může.
ja sem s casem vice mene v pohode kdyz zrovna nekde nelitam .. je to jen o domluve .. stejne jako sem rikala doma reknu i tady ja bych asi prijela hromadnou abych nemusela koukat jak lemtate pivko a mohla si dat alespon to vinecko jinak k datumu krome toho 7.4 zatim nevim o zadnem kterej bych mela zabranej ... myslim vikend .. ale kdo vi co se vyvrbi
Ahojky, mě si můžeš taky zapsat, ale čas je mým pánem. Když nejsem v práci, tak makám na baráku. Takřka nevytáhnu paty. Pořád jen pendluju mezi Č. Kostelcem a Náchodem. A jen tak se to nezmění
Bile ja si myslim ze na velikonoce bude spousta lidi pryc, navic je bude travit s rodinami ja bych to videla spise na vikend nasledujici .. cili asi sobotu 14.4 ale je to jen predbezny navrh .. vsechno jeste muze byt jinak