á propo, nemá někdo zkušenost, čím nejlíp vyčistit flek na čalounění sedadla od liquidu ? vytekla mi skoro polovina z 30ml lhvičky . flek jak prasopes... :-(
Vytepovat, pokud si pujcis masinu tak vytepujes auto a i byt a neni to drahy. Teda dle nabidky v miste bydliste:-)
Mlhostoje - Joyetech 18650 MOD V3.5, Joyetech eVic Easy, VAMO V1 + V3, Z-Max, Bcc Evod, Pro Tank, Pro Tank X10 Palivo - Tankuji pouze a výhradně u Gaston13 Ortodoxní elektronik /rasista/
Tak musím napsat, že se mi proti povlaku od ecíga osvědčilo to, co jsem někde četl, že funguje proti zamlžování oken u aut. A je to nanést na okno gel na holení a rozleštit. Mám to tam někdy od začátku ledna a zatím stále dobré. Jen se toho nesmí dát moc, bo pak budete leštit okno půl hodiny jako já. Schválně jsem to dal jen na přední a dvě boční, abych viděl rozdíl a je to znát. Mělo by to fungovat i s pěnou na holení.
Ono by mělo stačit i obyčejné /jakékoliv/ mýdlo. U brýlí se to dělalo tak, že se opláchnuly v mýdlové vodě a nechaly bez utírání oschnout. Na vojně jsme na zornících pl. masky dělali zevnitř na skle křížek kouskem mýdla a taky to fungovalo. Takže určitě i ta pěna, jak píšeš.