Tak já se přidám se zkušeností extraktu-kuře-
přidána 1 kapka do patrony s Camelem-medium na e-cigaretě e-Go.
Voní krásně po grilování, mnohem víc to dýmá , TH je úměrné Camelu, chu't opravdu jako grilované paprikové kuře, ale při kouření za chvíli pocit, jako bych oblízla přičmoudlé i když masem a kořením navoněné dráty na grilu
a docela intenzívní chuť grilovaného snad? masa s uzenou intenzivně voňavou paprikou, worčestrem a nějakého koření..?
Dostávám z toho ale akorát hlad
...takže na hubnutí to asi nebude
příchut je příliš intenzivní a připomíná Asijské nudlové rychlopolévky-kachna,kuře apod.takže do nějakých pokrmů určitě vhodné, umím si představit to přidat do nějaké číny..nebo do směsi na potírání masa při grilování!!! Ale na kouření raději opravdu nedoporučuji.
Dále přidávám nějakou vanilku? možná i skořice v tom je? a chut se stále ředí na únosnou míru, trochu to chutná jak kuře na skořici s vanilkou..
...
Pomalu se to tedy lepší a začíná nad kořením-paprika -maso-převládat nasládlá chut skořice a vanilky a je to docela zajímavé a chutná mi to už docela!.....
(musím zkusit tu vanilku a a skořici na mase
ta kombinace mě ještě nenapadla..
)...no kouřit to už jde, je to docela zajímavé, ale už to asi zkoušet nebudu, jednou mi to vážně stačilo..
Děkuji
Jeníkovi za možnost ochutnat