Zdravím všechny E-kuřáky.Před páru týdny jsem se k vám přidal,i když musím dodat,že převážně ze zvědavosti a už jsem u toho zůstal
První atty mi odumřel mou zásluhou celkem rychle,protože jsem se v něm při první snížení dýmavosti začal štourat a chtěl vytáhnout ten spálená knotek,který vedl přes spirálku...bohužel neůspěšně
Začal jsem si tedy vychutnávat plnou a libou chut s novým attym,než jsem opět cítil jakousi pachut v ústech a pro pořádného šluka,mi málem lezly oči z důlku
Udělal jsem tedy druhou pitvu a opatrně vyškrábal knot přecházející přes spirálku.Samozřejmě jsem jí nedokázal uchovat v původním stavu,protože knotek byl ke spirálce řádně připečený a moc se mu nechtělo.I když jsem oka spirálky různě porostahoval,abych vyškrábal všechny zbytky,funguje úžasně už druhý týden
Po vyndání zbytku knotu,jsem zatlačil spirálku až na dno porcelánoveho kalíšku a knot procházející od spirálky k bombičce jsem vytáhnul.V jehle byla ještě nastrčená drátěnka dp tvaru válce,kterou knotek procházel.Vytažený knotek jsem rozdělil na tři díly,ale nebylo možno to ani tak protáhnout přes drátěnku.Vyrobil jsem si tedy váleček s drátěnky se starého atty a než jsem ho vytvaroval do válečku,vložil jsem do něj jednu část původního knotu tak,aby tam nebyl moc napevno a ani nevylétával.Konce knotu jsem rozdělal na tři části,aby se totýkali spirálky po celé délce a koucek knotu aby vyčníval do bombičky.Od té doby si čadím jako král,stále vynikající chut,výborný hit a plný kouř a to musím podotknout,že prozatím bez jediného čištění.
Pokud budete mít chut,skuste a uvidíte sami

Málem bych zapoměl,tento experiment jsem prováděl ne atty ze své Ego-t