• Reklama
FastTech
 
 

Joyetech eVic AIO

Vše co je v podstatě krabička s baterií.

Moderátoři: dlouhejbil, Grif, jura-p

Joyetech eVic AIO

Příspěvekod Profivapers » úte 02. srp 2016 21:27:44

Osvědčená elektronika širokých možností. Revoluční systém průchodu vzduchu. Konstrukce zamezující protékání a vycházející z atomizeru Joyetech Cubis Pro, se širokým výběrem žhavících hlav. To vše integrované do bytelného slušně zpracovaného těla a tvořící jeden celek. To je Joyetech eVic AIO - http://www.joyetech.com/product/evic-aio/

Obrázek

Joyetech eVic AIO je zabalen kupodivu v papírové krabičce jejíž obsahem je samotné zařízení AIO (all in one - vše v jednom). V bohatém příslušenství nalezneme hlavy LVC Clapton 1,5 ohm (pro použití pouze v režimu výkonu), BF SS316 - 0,5 ohm, Notch Coil 0,25 ohm a hlavu QCS. Všechny tyto hlavy krom LVC jsou využitelné jak pro režim teplotní tak pro režim výkonu. Hlava pro pohodový vaping ústa-plíce s možností využití i v teplotním režimu (BF SS316 - 0,6 ohm, BF SS316 - 1,0 ohm) opět chybí a pokud tyto někdo vyžaduje, je třeba dokoupit. Dobrou zkušenost mám s BF SS316 - 0,6 ohm, se kterou jsem toto zařízení také zkoušel plus s LVC, která mi hodně vyhovuje, ale zas nelze, jak už bylo psáno, použít pro teplotní režim. Ty ostatní hlavy, co jsou zde přibaleny mám už vyzkoušené, že pro mě osobně ne, už z balení Joyetech eGo Mega Twist+ , kde součástí je i Cubis Pro a nějaké poznatky s těmito hlavami lze nalézt i v jeho vlákně.
Dál tam máme USB - MicroUSB kabel pro možnost dobíjení, při kterém lze i vapovat i když lepší nabíjet v externí nabíječce. Kabel slouží i k případné aktualizaci celého zařízení, abychom měli vždy ty nejnovější fičury. Pak dva naústky, jeden kovový, druhý plast se spirálovitě tvarovanou vnitřní částí pro zamezení případného vyprskávání e-liquidu do úst. Dal jsem ale stejně svůj, roury mě netáhnou. :chuckle A dál se v balení nacházejí polepy, imitace kůže v bílé a hnědé barvě. Působí kvalitně a myslím, že lze i další dokoupit, dle gusta zařízení tuňákovat. Na okraj ta bílá pěna, co používá Joyetech do balení občas docela smrdí stejně jako zde a od ní další, ale načáchnuté zařízení už po dni téměř vyčáchlo. Nebylo to příjemné si to dávat k nosu :chuckle a myslím, že zrovna třeba zde by to stálo trochu za zamyšlení. A ještě je součástí balení adaptér, kdy pak můžeme použít zařízení jako běžný Mod a na něj našroubovat libovolný atomizer se závitem 510. To dělat osobně nebudu, v takovém případě bych raději volil běžný Mod. V případě pořízení v ČR by měl být a je součástí i český návod.

Obrázek

Trošku ještě ke konstrukci zařízení a můžeme se pustit do hulby. Tělo je ze zinkové slitiny. Působí fakt pěkně, bytelně, je to kus matroše, ale zas ho není nadměrně. Podle mého vkusu úplně tak akorát. Pěkně zpracovaný a krom víka, které je zvlášť a sedí parádně, je tělo z jednoho kusu. Povrch u mé "stříbrné" verze působí jako kartáčovaný titan. Není to úplně stříbrná jako to prezentuje Joyetech na těch svých obrázcích. Snažil jsem se, aby na těch fotkách to zařízení vypadalo aspoň trochu jako v reálu, moc jsem to výrazně neupravoval a vybral, kde mi to přijde, že tak ve skutečnosti ten kousek vypadá. V místech, kde to není zvenku vidět a je stejný povrch, jsem vyzkoušel (na boční ploše víka) jeho odolnost. Tupou stranou nůžek jde ta povrchová úprava poměrně snadno dolů, ale pod tou povrchovou vrstvičkou, tak jak jsem zkoušel a pak i ostřím a zabrat, to stále zůstává hladké, stříbrné. Není to moc vizuálně zaznamenatelné, že došlo k tomu podření. Tak to vypadá, řekl bych relativně pozitivně. Zařízení působí fakt pěkně, hulí teda taky :chuckle a když naskočí spořič, hodiny, tak působí jak titanové švýcary. :chuckle Jo vypadá to dobře. TC režimy atd. samo fajnovka, až na ergonomii. Ještě jsem to porovnával a ten box má poměrně ostré hrany a pak to není příjemné, ale už jsem si našel úchopy a fajn i když třeba Wismec Presa nebo SMY SDNA75 a i klidně o kousek do ruky větší, ale se zaoblenými hranami (Laisimo L3), je mi do tlapy na stisk prostě příjemnější. :smoke Už jsem to měl napsané z rána, to jsem si překopíroval, ale dnes celý den s tímto kouskem a už jsme se sžili i na ty úchopy, aby to bylo příjemné, našel jsem si to své. :smoke

Obrázek

V obchodě jsem hned zprvu prohlédl celou konstrukci, protože je nádržka umístěna uvnitř, aby se tam nenacházela nějaká krizová místa. To mi přijde docela dobře vymyšlené a v pořádku. Na to řešení se ještě mrkneme později z blízka.

Obrázek

První jsem ozkoušel toto zařízeníčko s pro mě chutnou osvědčenou hlavou LVC Clapton. Ještě rovnou venku jsem na chvilku sedl a bylo raz dva zprovozněno. Vložil jsem 18650 článek a hlavu (zakápnutou liquidem) našrouboval, kam patří a pak celou část s hlavou do nádržky. Otevřel vrchní víko, naplnil, zavřel, nastavil v režimu výkonu (Power) asi 13 W a překvapení, kouří to. :smoke :clap Jedna nádržka, druhá baf baf, paráda tak jsem LVC zas odložil a nechal si ji do eGo Mega Twist+ , kde nemohu využít teplotní režimy, ale zas tam rád využiji tu LVC Clapton, ze které mi velmi chutná.

Jako další jsem zařízení ozkoušel s hlavou BF SS316 - 0,6 ohm (není součástí balení jak bylo psáno). Tu je možno využít jak v režimu výkonu a nebo v režimu teplotním. Vyzkoušel jsem a používám v teplotním, ale na nějaké seznámení a začátek bych spíš doporučil režim výkonu (Power), kde si přidáme, uberem ty Watty, víc nebo méně jak nám vyhovuje a taky jaké jsou možnosti té určité hlavy. To je na nich vytištěno.

Tento Mod má v podstatě až na detaily v možnostech např. výkonu, využití článků a verze FW, v podstatě téměř shodnou elektroniku s osvědčenými Joyetech Cuboid, Cuboid Mini, Wismec Presa, eVic VTC Mini tzn. že ovládání je shodné a lze dohledat ve vláknech těch gripů, nebo na YouTube, případně se třeba zde optat. Fakt se mi teď nechce veškeré ty možnosti a ovládání vypisovat. V podstatě je osvědčené "jen" zas trochu jinak poskládáno. Zde, oproti těm gripíkům, co jsem měl jsou navíc hodiny a možnost změny barvy podsvícení nádržky. Pak je tu i možnost nastavení času spořiče, což jsou ty hodiny :chuckle, max. je 30 minut.

Při zařízení "vypnutém" pětiklikem jsem současně stiskl a podržel pravé spodní tlačítko plus a hlavní tlačítko. Naskočí možnost nastavení hodnot TCR a jejich uložení do pamětí M1 - M3. Stiskl jsem hlavní tlačítko, aby se mi v řádku za M1 označilo číslo volby TCR. Teď je možno spodními tlačítky měnit tu hodnotu nastavení. Zadal jsem zde na těchto elektronikách a pro tyto Joyetech SS hlavy osvědčenou hodnotu 0095 a pětiklikem zapnul grip.

Obrázek

Přešel jsem do režimu TCR a jak je vidět na fotografii výše, mám v tomto režimu tuto hodnotu zobrazenu. V režimu TCR jsem našrouboval při pokojové teplotě (nezahřátou) část se žhavící hlavou a pak po tříkliku hlavním tlačítkem přešel levým spodním do řádku "COIL" (což je odpor spirálky) a pravým tlačítkem ten odpor zamkl (zobrazí se zámek). Teď, pokud vše proběhlo správně, mohu používat teplotní režim s těmito SS hlavami a konkrétně s touto (při výměně hlavy nutno odpor odemknout a stejným způsobem i zas zamknout odpor té nové hlavy). Nastavil jsem si výkon v tomto teplotním režimu 20 W a teplotu podle chuti. Používám několik nádržek a paráda. :smoke Ale podotýkám ještě jednou, na začátek a někomu i na stálo bohatě dostačuje režim výkonu, kde si nastavíme zda to má hulit víc nebo méně i když i ty teplotní režimy mají to své do sebe. :smoke

Vše funguje, hulí zásobuje a já nevím co, v naprostém pořádku a jen celý den bafám a dolívám liquid, k čemuž ještě dojdem a k plnění i směřuje má hlavní výtka. Jinak. :smoke

Obrázek

Obrázek

Spodní část zařízení. Tlačítka.

Obrázek

Zde je vidět jak spodní část tak i úchyt pro otevření pevně sedícího poměrně masivního vrchního víka na magnetu.

Obrázek

Není třeba takto rozebírat a jen si ukážeme to řešení tanku uvnitř zařízení.
Skleněný tubus a dva díly na o-kroužcích tvoří nádržku. Srovnání i déky průchodu vzduchu oproti Cubis Pro.

Obrázek

Na závit je to jako komplet uzavřené. Jen demonstrativně. Takto je to samo uvnitř modu. Při plnění a používání nemůže v podstatě nastat žádné prolínání do vnitřních částí zařízení, pokud si samo nerozbijeme sklo, o-kroužky těsní a zde jsou docela ještě dobře usazeny části uvnitř, hlavně elektronika, za plastem. Při výměně hlavy, pokud bude oblemtaná ta část s hlavou, je možné vniknutí liquidu kolem té nádržky. I jsem to vyzkoušel a ano. Tak neblemcat při výměnách hlav :chuckle lépe, když máme třeba nádržku vybafánu až do dna.

Obrázek

Takhle to vypadá, když se nepitvá, ale jen dochází k výměně hlavy, sejmutí části se žhavící hlavou. Pro plnění jen odšroubováváme vrchní čepici.

Obrázek

Našroubováno, čepice sejmuta, naplněno. Vložen článek 18650.

Obrázek

Zde je vidět rozdíl mezi možností plnění u Cubis Pro a eVic AIO. Do Cubis Pro stačí po sejmutí čepice, rychlovka, naplnit liquidem z lahvičky do velkých otvorů, avšak pominu-li horší opracování bez vlivu na funkčnost tak u eVic AIO to tvoří takový trychtýřek pro naplnění do užšího tanku a zde nastává občas zádrhel. Musí se pomalu, případně trochu naklopit, ne vždy do té nádržky liquidem hladce naplním, vstup se liquidem zalije. To je horší oproti Cubis Pro a voserek navíc. Na druhou stranu v podstatě zatím jediná výtka, věc co mi na tom zařízení trochu víc vadí.

Obrázek

Zde je vidět podsvícení nádržky. Nějak zvlášť to teda nešajní, ale večer to nevypadá zle a pro mě je to dobré, že vidím stav liquidu i za tmy. Je možno navolit několik barev podsvícení.

Obrázek

A ještě zde pro mě nevyfotitelný rozdíl po odškrabání povrchové úpravy na těle ze zinkové slitiny. Slabá povrchovka jde odškrábnout relativně snadno, jak když setřu těmi nůžkami stírací los, ale pod a bral jsem to pak i poměrně silou ostřím těch nůžek.. Je to stříbrné barvy, rozdíl okem téměř nezaznamenatelný pokud si to nenaklápím různě po světle a osobně tohle vnímám pozitivně. Tělo je bytelné, kvalitně vyvedené, z nerezi by to zas bylo asi cenově někde jinde tak za mě fajn.

Obrázek

Jinak zatím nemám, co bych k tomuto krátkému popisu dodal. Plnění jo, to není optimální. Displej na přímém venkovním světle není nejčitelnější, přečíst se ale dá a jinak.. slušně vyvedené tělo, subjektivně povedený design. V jednom osvědčená poměrně kvalitní elektronika, s povedeným hulidlem. Stabilně to stojí, do kapsy padne, bez problému hulí.. fajn. :smoke

Obrázek
Naposledy upravil Profivapers dne stř 03. srp 2016 9:45:46, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4187
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Na louce
Národní vlajka:
Czech Republic

Reklama

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod Hodo65 » úte 02. srp 2016 23:07:20

Díky za podrobný a obsáhlý popis tohohle kompaktu :yes. Mám kamaráda, kterej se chce ve vapingu posunout o fous vejš, tak myslím, že tohleto bych mu asi moh doporučit.
od 20. 8. 2011 bez jedinýho cigára ;-)
Uživatelský avatar
Hodo65
e-Kuřák
e-Kuřák
 
Příspěvky: 103
Registrován: ned 22. kvě 2016 12:18:49
Bydliště: Praha
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod iqwe » stř 03. srp 2016 7:49:48

Kompakt je to pěkný, líbí se mi, má jen jednu chybu. Není to genesis.
Popis taky fajn, děláš to čím dál líp, jen mi tam zase chybí ty technické parametry. Baterku 18650 jsi zmínil, ale rozměry a objem tanku aby člověk dohledával... Váhu jsem ani nedohledal. Už před rokem jsem Ti posílal odkaz na digitální váhu za cca 7 babek, což při těch Tvých desetitisícových investicích (jestli ne víc) do novinek, už je položka úplně zanedbatelná.

BTW k citaci "téměř shodnou elektroniku s osvědčenými Joyetech Cuboid, Cuboid Mini, Wismec Presa, eVic VTC Mini", nemůžu se zbavit pocitu, že mi to i konstrukčně spíš připomíná Pico.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Pico 75TC+Rocket R, Cloupor mini+Cobra, Koopor mini+Cobra
od 16.11.2012 vaping a 22.11.2012 poslední pyro
eCF Brno - RETROHIPSTER FETIŠISTA
Uživatelský avatar
iqwe
Dobrá duše eCF
Dobrá duše eCF
e-Dýmal
e-Dýmal
 
Příspěvky: 901
Registrován: pát 28. zář 2012 1:25:37
Bydliště: Brno

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod zdvelky » stř 03. srp 2016 12:47:22

Za mně parádní a podrobný popis, jsem rád už proto,že jej mám objednný. Profivapers diky moc,všechny tvé popisy,rady jsou pro mne velkým přínosem :yes
zdvelky
e-Holátko
e-Holátko
 
Příspěvky: 8
Registrován: sob 04. srp 2012 16:02:27

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod Jenikec » pon 17. říj 2016 22:20:19

Mam a jsem spokojeny. Pred tim Vamo2. Tedy to beru jako posun k lepsimu.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Jenikec
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 26
Registrován: pon 10. říj 2016 21:53:49

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod Jenikec » ned 09. dub 2017 10:11:01

No tak ze dne na den se objevuje hlaska Atomizer not found, Atomizer low, nebo weak battery. Atomizer jsem nasledne vymenil, 3x, vyzkousel redukci na horni cubis, ktery normalne funguje na vamo a tady porad stejny hlasky, nevi nekdo cim to muze byt, baterka je ok. Ja jen nez to ponesu reklamovat.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Jenikec
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 26
Registrován: pon 10. říj 2016 21:53:49

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod OldAlien » ned 09. dub 2017 11:26:02

V této větě máš překlep "Tedy to beru jako posun k lepsimu."
Já bych to formuloval "Tedy to beru jako posun k horšímu".
Pokus o černý humor, který není k popukání, ale pláči.
Uživatelský avatar
OldAlien
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 479
Registrován: pát 17. úno 2017 5:04:54
Bydliště: Písek
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod Jenikec » úte 11. dub 2017 18:59:35

V poho:-) koupeno v Cechach, tak at se staraji. Ale stve mi to.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Jenikec
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 26
Registrován: pon 10. říj 2016 21:53:49

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod khonsun » stř 12. dub 2017 20:35:53

@Jenikec
To same; stalo se mi to na Borneu v unoru; prikladal jsem to velke vlhkosti a nyni to ma k prohlednuti kamarad, co opravuje podobnou elektroniku.
Buddhazel to mam z Ciny, ale zas to nestalo tolik. Mam k tomu nahradni vnitrni sklo, dalsi redukci na atik, ... Docela jsem ho mel rad. Uvidime.
Za 26 let mi bude 100. Dg.: Starecka hasterivost.
Edit letos: Jiz za 25
Uživatelský avatar
khonsun
Kuřák
Kuřák
 
Příspěvky: 64
Registrován: úte 04. říj 2016 18:30:50
Bydliště: Karlstejn, v zime Borneo, Barma, Celebes, Siberut ...

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod Jenikec » čtv 13. dub 2017 23:47:29

Tak dej vedet. Nebo ka az zreklamuju.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Jenikec
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 26
Registrován: pon 10. říj 2016 21:53:49

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod Jenikec » stř 26. dub 2017 22:49:23

Tak nevim co tomu bylo, asi to bylo rozbity, dostal jsem novy, tedy reklamace plne uspokojujici.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Jenikec
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 26
Registrován: pon 10. říj 2016 21:53:49

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod visnak » úte 30. led 2018 20:24:17

Přátelé tento box se dá použít jen jako mód a to vím o čem mluvím.Jen pro srovnání 3 krát reklamace.Zhruba po dvou až třech měsících začne pouštět přes těsnění na bance a zkratuje automatiku a pak si to dělá co chce.Taky se mi líbil tak jsem koupil a on mně zklamal.Tak prominte za upřímnost a vapu zdar.Ted používám samotný mód a atík nahoru. :cry :cry
visnak
e-Holátko
e-Holátko
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 02. srp 2013 21:19:10

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod Jirkator » stř 31. led 2018 7:36:27

Jaká banka? Jaká automatika? :O
Existuje plno způsobů jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.
Vapuji od 8.2.2012, ale kromě zdraví jsem neušetřil nic.
Uživatelský avatar
Jirkator
e-Sentinel
e-Sentinel
 
Příspěvky: 1912
Registrován: úte 06. srp 2013 13:05:46
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod Profivapers » stř 31. led 2018 9:58:18

Chápu to tak, že ti časem začne prolínat těsnění tanku a mimo vytékat liquid. Automatika nevím co je zde a elektroniku ti to zřejmě nevytopilo, pokud můžeš Mód funkčně využívat s jiným Atty. Nicméně vyřeš to jako chlap. Kup vhodnou velikost o-kroužků a vyměň je.
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4187
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Na louce
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Joyetech eVic AIO

Příspěvekod bukovany » sob 03. úno 2018 17:00:16

Mám ho 8 měsíců a neprotékal. Ale měl jsem nějakou poruchu elektroniky, odeslal jsem ho na reklamaci. Do několika dnů jsem dostal nový a jsem s ním spokojen.
bukovany
e-Holátko
e-Holátko
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 25. pro 2014 12:30:17
Bydliště: Bukovany okr. Sokolov
Národní vlajka:
Czech Republic


Zpět na Box Mody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků