• Reklama
 
 

Clearomizery Ceravape a podobné

Druhy-výrobce, Plnění, Jiné dotazy obecně.

Moderátoři: dlouhejbil, Joker, Grif, jura-p

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod Flip » stř 27. led 2016 9:20:30

Přesně a myslím že i drtivá většina těch ego baterek.Proto se mi to s tou dvojitou spirálkou na relativně silném drátu moc nezdálo. To Nano je myslím primárně udělané na egobaterku proto jsem se zajímal o nějaký setup co jde na tom egu s keramikou trošku solidně hulit. No nic pojedu na něm dál s vatou a počkám si na další vývoj :D
Naposledy upravil dlouhejbil dne ned 31. led 2016 2:26:15, celkově upraveno 1
Důvod: Necituj předchozí příspěvek - přečti si pravidla
Flip
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 22
Registrován: pát 27. dub 2012 15:14:29

Reklama

Herní streamy na Twitch.tv a záznamy na YouTube.

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod Profivapers » stř 27. led 2016 17:47:34

No necháme se překvapit s touto keramikou..
http://www.ijoycig.com/news/item-219.html
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4187
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Na louce
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod 28ondra53 » stř 27. led 2016 19:47:54

No přece jsem ten setup napsal.Tak co řešíš? Já to používám na ego baterky, mám dvě a střídám je a bude jim v únoru 4 roky.
28ondra53
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 41
Registrován: sob 03. bře 2012 13:18:23
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod Flip » stř 27. led 2016 21:06:42

tak jo-dík
Naposledy upravil dlouhejbil dne ned 31. led 2016 2:26:59, celkově upraveno 1
Důvod: Necituj předchozí příspěvek - přečti si pravidla
Flip
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 22
Registrován: pát 27. dub 2012 15:14:29

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod dapler1 » úte 16. srp 2016 16:50:02

[quote="Profivapers"]Podle mě bude spíš problém v tom, že ta trubička nemá moc tolerancí a musí sedět "tak akorát" v otvorech hlavy. Tak aby mohl vcházet vzduch a přitom to neprotekalo. Tudy tou vůlí vzduch do nádržky vchází, to je vidět podle bublinek. Pokud by byla moc na těsno, chyba, vzduch nevchází, moc volně - protéká liquid. Jinak si nedokážu vysvětlit to, že to občas někomu nefunguje což samo není dobré.
Koukám, jak ti to krásně čudí...
V pondělí15.8 jsme se potkali v obchodě na Rudolfovské v CB, když jsem kupoval Istick Pico, mluvili jsme o tom, co na to dát za atík na klasický šluk.
Koupil jsem Ceravape mini a jsem z něj zklamán:( Tahá to hrozně zlehka a dým téměř žádný.
Vůbec nevím co s tím ...za ty peníze dost zklamání:(
Naposledy upravil dlouhejbil dne úte 16. srp 2016 22:10:51, celkově upraveno 1
Důvod: Nezveřejňuj cizí foto/video bez souhlasu majitele
dapler1
e-Holátko
e-Holátko
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 16. srp 2016 16:21:56

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod Profivapers » úte 16. srp 2016 17:35:11

Nazdaar, tyjo. :hand Tak to je dobrý. Já mám asi jediný video, kde jsem ukázal ksicht a Ty jsi ho náhodou objevil a ještě k tomu mě náhodou včera potkal. :chuckle Ale zdravím.
K věci. To jsme právě nedopověděli jak šla řeč i na spousta jiných věcí.. Ty jsi mluvil o tomto Ceravape a já plus kolega, co stál za pultem spíš o něčem na ty hlavy cCELL, které mají vlákno tady: viewtopic.php?style=1&f=85&t=5485
A pak jsme nějak volně přešli jinam. Jde o to (i jak vidíš, když si přečteš vlákno), že tyhle typy hlav do Ceravape někomu (stejně jako mně) fungují perfektně, ale některé kusy a vypadá to, že často, moc dobře nefungují. A taky je to i konstrukčně, myslím už překonané. Proto bych Ti za sebe, když jsem s Tebou mluvil, doporučil raději něco modernějšího (pokud keramiku a pohodový vaping) a to je nějaký kousek na ty hlavy cCELL. Zrovna fotím grip a mám na tom Vaporesso, občas si z toho mezi fotkama pohodově bafnu :chuckle a je to fajn. :smoke Ten můj typ Ceravape, pokud funguje dobře jako u mne, špatný určitě není, ale tohle je, podle mě, zas už někde jinde. Každopádně, když zajdeš, kde jsi Ceravape koupil, je tam šikovnej ochotnej chlap a mrkne na to, aby to frčelo. A taky je možné, že Tvůj kousek je v naprostém pořádku a chce si to jen pohrát s regulací vzduchu na Clearomizeru a s nastavením na gripu.. :mrk :smoke
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4187
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Na louce
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod dapler1 » úte 16. srp 2016 22:50:11

Děkuji za odpověď, dám tomu ještě trochu času..během dne se mi zdá, že se rozkuřuje víc a víc...možná chce keramika déle vyhřát,aby byla póréznější a přenos liquidu vydatnější.
dapler1
e-Holátko
e-Holátko
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 16. srp 2016 16:21:56

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod Kubin14 » čtv 02. lis 2017 11:46:59

Zdravím vapery a vaperky, nevím jestli mi bude odpovězeno v tomto starém vláknu, ale zkusím to. Už je to dva týdny co jsem přestal kouřit cigarety a ze dne na den jsem přešel na e-cigaretu. Na tento přechod jsem se připravoval dva měsíce, čtením diskuzí, sledováním videí atd... a vlastně i díky youtube recenzi a návodu na CV Nano od Rumlíka jsem se prodejcem nenechal přemluvit ke koupí obyčejné H2s, ale šel jsem do setu s tankem CV Nano. Byl jsem připraven na problémy se žhavícími hlavami a tak jsem si nakoupil i náhradní díly šesti hlav a dvou nových tanků CV Nano. Včetně setu dvou komplet e-cigár s eGo baterkama 1100 mAh a sady eliquidů to byl vynaložený náklad v podobě dvouměsíčního kouření klasických cigaret, s tím, že se to za tři měsíce vrátí a já tak aspoň vyzkouším, zda do tohoto přechodu půjdu nebo ne.
Dnes po 14 dnech mi cigarety smrdí a když mi došli jeden den obě baterky a já si chtěl zakouřit klasickou cigaretu, tak jsem ji nedokouřil ani do půlky a zjistil jsem, že už nebude krok zpět. Proto bych se chtěl posunout dál a na této začínající sadě se naučit motat spirálky, než se posunu ještě dál a i tuto sadu vyměním :-)

Můžete mi poradit (protože se absolutně nevyznám v drátech ani elektřině, natož v odporu, ale kvůli této životní změně se chci začít učit, jak to správně dělat na moji nynější e-cigaretku a později na jiné) jaký drát je v originální hlavě CV Nano, případně z jakého podobného drátu (který lze normálně koupit) na začátek motat spirálky, když mám CV Nano s ego baterkou s výkonem 8W??? Jde mi o materiál, tloušku, aby se dosáhlo odporu uváděného 1,2 oHm, případně doporučte lepší variantu, která by byla na tuto baterku dokonce lepší.
Děkuji za každou radu, rád vyzkouším vše co mi bude od zkušených vaperů doporučeno. Sice vím, že budu muset po novém roce uvažovat o výměně baterky eGo za nějaký grip či mód nebo jak se to správně jmenuje, již mám v podstatě vybráno a tady se mi to jen potvrdilo, že byl v diskuzích vychvalován a to eLeaf Pico, buď 75W nebo 25 (který má 85 W a 25 mm závit, sice ještě tomu nerozumím, ale už zjišťuju informace). S tím příjde i změna atomizéru, ale na to je ještě čas, nejprve je můj cíl snižovat nikotin, ze současných 18 - 24 mg někde pod 10 mg, protože nechci na něm být závislý a taky si to budu moct míchat sám :-) děkuji za každou Vaši reakci
bez klasické cigarety od 19/10/2017
4 týdny na CeraVape Nano tank + eGo 8W baterka
nyni Siren 2 - 22mm MTL GTA + GeekVape Aegis 100 W
Kubin14
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 33
Registrován: stř 01. lis 2017 20:07:58
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod MrWhite » čtv 02. lis 2017 12:08:38

Poviem Ti iba môj názor. Je to iba môj názor. Spravil si super vec že si sa zbavil smradlavých tyčiniek (slang pre cigarety, alebo pyro)
V Tvojom príspevku som našiel 2 veci čo ja považujem za chybný postup.
1. Ten atomizér čo si si kúpil je poviem otvorene výbehový tip a to čo sa snažíš urobiť je veľmi, veľmi zložitý proces ako pre ruky tak aj pre oči. Namotať si do toho atomizéru svoju špirálku bude pain in the ass (bolesť v riti) pretože tento druh na to nie určený. Tento atomizér (nepoznám ho, nemal som ho ale pozrel som si čo je to zač) je určený na tzv výmenné hlavy. To znamená že nemeníš samotnú špirálu vo vnútri ale meníš celú hlavu čo je akési púzdro v ktorom je špirála aj vata dobromady. Rozoberať toto púzdro a meniť tam špirálu by bolo niečo ako skúšať vložiť motor z mercedesa do fabie. Áno ide to a keď to zvládneš bude to párada ale keď to povieš automechanikovi bude sa ti smiať a povie ti že on by to nikdy nerobil.
Zatiaľ vapuj z toho čo máš a na výmenu drôtu v tomto druhu atomizéru (CV nano) sa vykašli.
Pozn. tie baterky tiež nie sú terno ale to len tak na okraj.
2. Znižovanie nikotínu (s Tvojím vybavením) takisto z môjho pohľadu nie moc dobrý nápad. Zbavil si sa tabakových cigariet a vapuješ liquid ktorého žhavením na špirále produkuješ "skoro čistú" paru. V tomto momente je nikotín Tvoj najmenší problém. Podľa môjho názoru je veľmi veľmi skoro na znižovanie nikotínu. To teraz nerieš vôbec.
Moja rada na záver. Vapuj tak dlho aby sa ti vrátili tie peniaze čo si vložil do terajšej zostavy. Potom prídi sem a poradíme ti nový vercajch s ktorým spravíš krok do predu.
A v tom obchode kde ti toto predali za cenu "dvouměsíčního kouření klasických cigaret" ... ále nič to zas niekedy nabudúce.
Držím palce
Uživatelský avatar
MrWhite
e-Kuřák fajnšmekr
e-Kuřák fajnšmekr
 
Příspěvky: 285
Registrován: čtv 18. čer 2015 13:32:13
Národní vlajka:
Slovakia

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod Kubin14 » čtv 02. lis 2017 15:09:22

děkuji za tvůj názor, opravdu si vážím každé rady a hlavně každého kdo mi v těchto začátcích pomůže a posune mě dál.

S tím motáním na tuto žhavící hlavu jsem právě narazil na videu od Rumlíka (snad neporuším žádné pravidlo, když vložím jeho odkaz) https://www.youtube.com/watch?v=SGzpFenhbog&t=1519s návod na motání začíná v čase 19:29, tento typ právě využívá keramickou tyčinku, která lze snadno vyndat, akorát z důvodu mé nezkušenosti v oblasti drátů nevím co bych na to měl pořídit. Rozhodně to není z důvodu, že bych na tomto typu chtěl zůstat navždy, když se to naučím motat, ale když už mám ty vadné či již nepoužité hlavy, chtěl bych to vyzkoušet.
bez klasické cigarety od 19/10/2017
4 týdny na CeraVape Nano tank + eGo 8W baterka
nyni Siren 2 - 22mm MTL GTA + GeekVape Aegis 100 W
Kubin14
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 33
Registrován: stř 01. lis 2017 20:07:58
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod peco » čtv 02. lis 2017 15:28:20

Potrebuješ vedieť:
Aký odpor má tvoja originálna žhaviaca hlava, alebo aký odpor ti vyhovuje.
Aký priemer má tá keramická trubka.

Potom si na stránke uvedenej nižšie v code nastavíš parametre tak, aby si dosiahol potrebný odpor špirály. Tú si potom vyrobíš podľa videa a vložíš do hlavy.

Napr.
SS316L drôt s priemerom 30AWG/0,255mm; požadovaný odpor cca 2ohmy; 16 otočiek tohto drôtu na 2mm(inner diameter) trubke.
Alebo cca 10-11 otočiek drôtu SS316L 32AWG/0,202mm ti dá tiež 2 ohmy na tej 2mm trubke.
Ak chceš menší odpor, tak hrubší drôt (28AWG), alebo menej otáčok.

Kód: Vybrat vše
http://www.steam-engine.org/wirewiz.asp#


Obrázek
Od 11.2.2019 som bez nikotínu a po pár pokusoch s 0mg NIC aj bez vapovania.
-------------------
Evic Primo mini, Evic Primo SE, iStick Pico 25, SMPL
Coppervape Hussar RTA, Origen Genesis V2, Origen Genesis V2 MKII, Coppervape Spica Pro
Uživatelský avatar
peco
Dobrá duše eCF
Dobrá duše eCF
e-Kuřák
e-Kuřák
 
Příspěvky: 107
Registrován: pát 23. čer 2017 10:43:12
Bydliště: stredojuh
Národní vlajka:
Slovakia

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod MrWhite » čtv 02. lis 2017 15:56:16

Som rád že sa kolega ujal nováčika. Video som si pozrel a teda musím povedať že také niečo som ešte nevidel.
Aj keď asi by sa to dalo dobre nahradiť meshom a bol by to nesmrtrľný atík a hlavne bezúdržbový.
Ale v dnešnej dobe vaty a základní dualpost kde v pohode dám špirálu s priemerom 3,5mm neviem neviem.
Nechcem riskovať aby ma tu vaperský dinosauri (v dobrom páni, uraziť by som si Vás nikdy nedovolil) neutĺkli svojimi mechanikami alebo CE4-kami, ale ja by som touto cestou určite nešiel.
Iba taká malá poznámka k tomu drôtu aby som nebol úplne OT. Všimol som si že Rumlík vo videu používa nabodované drôty. Viem že na FT (fasttech - čínska stránka) sa dajú zohnať ale je možné že bude problém ich zohnať v tuzemských shopoch. Nemám o tom 100% prehľad len viem že je to systém ktorý sa už pár rokov nepoužíva tak aby nebol problém.

Poznámka k tomu drôtu. Ja by som doporučil kanthal A1 iba z dôvodu aby nemusel používať AWG30. Neviemči ste niekto motal z AWG30 drôtu ale tak navrhujem si to uľahčovať a nie vždy si vyberať tú ťažšiu cestu. Aj keď jedno múdre príslovie praví: "Cesta bez prekážok nevedie nikam" ale v tomto prípade si myslím že prekážok už je viac ako dosť a nepridával by som ďalšie.
Uživatelský avatar
MrWhite
e-Kuřák fajnšmekr
e-Kuřák fajnšmekr
 
Příspěvky: 285
Registrován: čtv 18. čer 2015 13:32:13
Národní vlajka:
Slovakia

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod Kubin14 » pát 03. lis 2017 8:55:20

děkuji za Vaše konkrétní typy, dnes nakoupím dráty podle Vašich rad a začnu se učit, už je toho dost na čem zkoušet.
u té hlavy je 1,2 oHm a dokonce jsem někde našel, že je tam v originále napsáno Kanthal. Včera jsem to dokonce rozebral a je tam takový drát co ve videu použil Rumlík - odpor bezodpor, tak že ty kraje spirálky jsou jiné než u toho drátu ve středu spirálky. Ale takový nedokážu na netu najít, nejspíš zadávám tento název a ono se to nazývá určitě jinak.
bez klasické cigarety od 19/10/2017
4 týdny na CeraVape Nano tank + eGo 8W baterka
nyni Siren 2 - 22mm MTL GTA + GeekVape Aegis 100 W
Kubin14
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 33
Registrován: stř 01. lis 2017 20:07:58
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod Darth Vaper » pát 03. lis 2017 9:41:08

máš sz
Šplejchadla a kapáky, ty já mám nejvíc radši :cool
Obrázek
Uživatelský avatar
Darth Vaper
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 591
Registrován: pon 07. led 2013 8:47:41
Bydliště: Hanácké Athény
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Clearomizery Ceravape a podobné

Příspěvekod Profivapers » pát 03. lis 2017 9:57:27

Přemotat jde v podstatě "všechno", ale vhodnější i snazší je začít na atomizeru přímo určenému k výměně spirálek (RBA).
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4187
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Na louce
Národní vlajka:
Czech Republic

PředchozíDalší

Zpět na Cartomizéry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník