od Muroň » čtv 03. kvě 2018 16:24:39
Do tohoto nejdelšího vlákna tradičního výrobce příchutí přidám svou dlouhodobou zkušenost s několika tabákovkami, které u mě patří ke stále oblíbeným. Pořadí podle oblíbenosti:
Dusk - jemná, lehká a přitom plná chuť, ve které je něco tajuplného (výrobce to označuje jako lékořici a dřevo, ale nevím). Je to takové hořko-sladké, ale na pozadí. Dlouhodobě je to má nejoblíbenější tabákovka vůbec.
Perique Black - full flavour verze Duska. To tajuplné je tam silnější a výraznější, nedá se to bafat furt jak Dusk, ale zas si na tom víc pochutnám.
Desert Ship - určitě o dost nasládlejší než legendární DS. Vracím se k němu při chuti na sladký tabák. Chutná mi v přírodě.
Maxx Blend - také klasická příchuť, taková univerzální lehčí cigaretová. Chutná mi po ránu, ale nemůžu to furt a chybí tomu nějaká nosná chuť, prostě výraznější motiv. Je to něco jako směs koření na maso, co lze přidat k jakémukoli masu na jakýkoli způsob úpravy, nějakou chuť to dodá, ale chybí tam ocas konkrétního koření. Hodí se k dochucování a experimentům.
X-Pro,G-Priv,AL85,IPVD3S,Vesta,V-IT,EvicyVTCmini,VTwo,CuboidMini,Pico75,Squeeze1a2,Baby,iPower80,HCigarVT75,iJoyCpt,AspireCF,LuxoticBF,StentorianRAM/ DvarwyMTL,Kayfuny5,Prime,V3mini,Lite'19,BYKAV8,TFGTR,DS2K16,AromacRDTAV2,OBSAce,Crius,Engine,Cheetah,ProfileUnity,Recurve,OdeonV2,FodiF2,Merlin,Siren1+2,Fuji,DropSolo,Etna,TFV8,Manta,LimitlessCE,SquapeXRDA,Entheon,NarCa,WaspNano,HakuPh,GalaxiesRDA