• Reklama
Herní streamy na Twitch.tv a záznamy na YouTube.
 
 

VaseCigareta.cz

Zde si můžeme referovat o obchodech či prodejcích u kterých se není čeho bát. Jsou již ověřeni. Do této kategorie jsou přidávani obchodníci na základě kladných referencí od zdejších uživatelů a musí být na našem fóru zaregistrovaný min. 1 rok.

Moderátoři: dlouhejbil, Joker, Grif, jura-p

Pravidla fóra
Tato sekce slouží výhradně k referencím uživatelů eCF, na uvedené obchody. Debaty o produktech nebo diskuse/dotazy na prodejce směřujte do jejich subfór nebo patřičných vláken. Veškeré OT posty budou mazány!

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod Jenikec » ned 04. pro 2016 19:23:07

Tak mi vratili reklamovane Vamo, ktere nefungovalo, ze s jejich baterkou funguje. A jo najednou funguje i s mou baterkou. Super nejsem ani mladej ani blbej, baterek mam dost a v Evicu mi vsechny funguji a samozrejme to byla prvni vec, kterou jsem zkousel. Je to jen pokus aby nedoslo ke treti reklamaci, tedy k vraceni penez.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Jenikec
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 26
Registrován: pon 10. říj 2016 21:53:49

Reklama

FastTech

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod chris_cz » stř 01. úno 2017 14:31:26

Já si na 1. reklamaci evica mini nemůžu stěžovat, oprava ok, evic už pár měsíců opět dobře slouží.
Sice bych byl raději, aby mi nabídli jakožto věrnému zákazníkovi, který u nich nechal né uplně malý peníze (což prodejní systém automaticky ví z věrnostní karty) řešení výměnou kus-za-kus rovnou v prodejně (i když grip byl o pár týdnů starší než 6 měsíců) a nikoliv standardní čekání na opravu. Ale od toho má člověk další gripy (nebo alespoň backup vapovadlo), aby si mohl cca 10 dní počkat.
Takže v souhrnu reklamace: standardní přístup který nenadchnul ani neurazil, pozitivní výsledek.
[eCab | eGo-T batt Upgrade 18650(v3) + CE4(s)]--->
[eVic Easy | SID(s)(v1) + Vision Vivi Nova(s)]--->
[Joyetech eVic-VTC Mini(s) | VTCwo | eLeaf iStick Pico(s) | Geekvape Aegis + Kangertech Subtank(s) Mini(v2) | Toptank(s) Mini | Tobeco KS(s) | DigiFlavor Siren(s) 22 GTA MTL(v1) + (SS316L/∅0,30mm/∅2,5-3,0mm--0,7x-0,9xΩ/15,5W/215ºC--KGD) + (80VG/20PG--12mg)]
chris_cz
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 470
Registrován: ned 24. srp 2014 22:52:49

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod PersonalMichaeala » sob 04. bře 2017 13:06:07

Ja jsem nejspokojenejsi ve Vladislavce, pekny cas jsem se teto firme vyhybala. Zkusenost z Korunni, ta tehdejsuslecna by si pri svych dnech mela brat volno. Take mi v korunni vadil pristup, rekla jsem presne co chci a slecna hned vnucovala to nejdrazsi (tykalo se to liquidu). Kdyz jsem tam chtela koupit prvni grip, sla presne po vybranem, zacala mi to rozmlouvat, kdyz videla, ze mam na seznamu i veci na michani liquidu, hlavu, kde se daji motat spiralky, zacala byt celkem vztekla a zacala mi to rozmlouva. Ona spis zacala stekat, najednou zbozi nebylo, i kdyz na webu i telefonicky potvrzeno, ze to neni pravda. Tak jsem ji rekla, ze to koupim bud tak, jak jsem objednala, nebo nic... zacala prskat, ze kvuli me rozbalila nove zbozi. Ne nerozbalila, ten samy grip kupovala kolegyne a rozhodne zabalene. Nemam rada, kdyz mi nekdo lze a dela ze me !censored!. K jeji smule jsem tu original krabicku mela vyfocenou.

Jen nahodou jsem sla Vladislavkou, pani velmi prijemna, uz jinam nechodim, grip jsem koupila tedy az po mesicich, pani se ptala, zda muj prvni, vysvetlila, na co si dat pozor, co zkrati zivotnost hlav atd.

[ Post made via Android ] Obrázek
PersonalMichaeala
e-Holátko
e-Holátko
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 23. úno 2017 18:57:51

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod MartinVV » sob 11. bře 2017 16:57:48

Do korunní pravidelně chodím a s obsluhou jsem zatím neměl jediný problém.

[ Post made via Android ] Obrázek
MartinVV
Kuřák
Kuřák
 
Příspěvky: 69
Registrován: sob 16. led 2016 19:30:55
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod metuj » stř 06. zář 2017 23:37:33

Nově otevřená prodejna v Pardubicích (pod Pernštýnským náměstím) je fajn. Jsou tam dva mladší kluci, které to vysloveně baví a docela se vyznají. nemají problém cokoli rozbalit, ukázat, sestavit a poradit.
Reklamaci jsem zatím řešit nemusel, ale s jejich přístupem nemám strach.
První: Joyetech eGo AIO, druhá: Vape Pen 22 SMOK, třetí: iStick Pico + Melo 3 Mini + Cubis Pro, čtvrtá: ELEAF IJUST ONE, pátá: SMOK STICK AIO SET, šestá: ASPIRE POCKEX POCKET, sedmá: JOYETECH ATOPACK PENGUIN, osmá: SMOK PRIV ONE, devátá: UD APRO 22 KIT
Obrázek
metuj
e-Holátko
e-Holátko
 
Příspěvky: 18
Registrován: pon 26. čer 2017 8:50:19
Bydliště: Pardubice 530 02
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod ZaMi74 » čtv 07. zář 2017 15:16:30

Já tedy mohu posoudit jen čtyři pražské pobočky (Kobylisy, Vladislavova, Smíchov a Hradčanská) a zatím spokojenost. Sice jsem loni okolo Vánoc jel kvůli Sirenu 25 ke konkurenci na Žižkov, kde byl o 100,- Kč levnější, ale to byla spíš výjimka, co potvrzuje pravidlo.

Na pobočku Kobylisy to mám pár minut tramvají, takže jsem tam zdaleka nejčastěji, ale třeba Vladislavova je moje "srdcovka", kde jsem koupil své první e-cígo a pak i první mod :)
V obou pobočkách se dá bez problémů nejen nakoupit, ale i jen tak pokecat a prohlédnout novinky.

Co se Smíchova týká, tak tam jsem byl jen asi 3x a po každé bez problémů. Na Hradčanské mám zatím zapsánu jen jednu návštěvu a hned tak další nepřidám, protože to mám kapku z ruky a navíc je tahle pobočka zatraceně malá, což na mě nepůsobí dobře.

Už mám za sebou i první reklamaci a dopadlo to tak, že mi mod vyměnili, aniž by okolo toho dělali nějaký zbytečný "tyjátr", takže taky spokojenost.

Za sebe bych tuhle firmu doporučil, ale je to samozřejmě jako všude, hlavně o lidech! :yes
"Ti, kteří své meče překovali na pluhy, budou orat pro ty, kteří tak neučinili." - Thomas Jefferson

Obrázek

Aktuálně nejvíc používám: SXmini G Class + Vapor Giant M5, Hcigar VT75D + Coppervape Hussar RTA, a Geekvape Aegis Legend + Innokin Ares
Uživatelský avatar
ZaMi74
e-Kuřák
e-Kuřák
 
Příspěvky: 135
Registrován: pon 26. zář 2016 14:45:56
Bydliště: Praha
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod fakqcz » čtv 14. zář 2017 14:20:24

V ústí už je nějakou dobu otevřena jejich pobočka.. za mě super (y)
fakqcz
e-Holátko
e-Holátko
 
Příspěvky: 8
Registrován: ned 14. úno 2016 23:35:00
Bydliště: Ústí nad Labem
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod Martty » sob 09. pro 2017 23:28:47

Ja navštěvuji Smíchov a za mě super, jak v týdnu tak i o víkendu.

[ Post made via Android ] Obrázek
Jedu současně na Joyetech Ego AIO a AIO Pro
Martty
e-Holátko
e-Holátko
 
Příspěvky: 9
Registrován: ned 10. zář 2017 22:10:53
Bydliště: Praha západ

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod Gorole » pát 19. led 2018 21:07:01

S reklamacemi je u vasecigareta.cz obecně problém.
Je spoustu lidí co není spokojeno s jejich přístupem.
Bohužel já patřím mezi ně.
JIž podruhé. :shake
Gorole
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 22
Registrován: úte 03. úno 2015 18:38:32

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod ZaMi74 » ned 21. led 2018 9:53:35

Tak také já musím opravit svůj názor na jejich chování, bohužel. :ne

Od příbuzných jsem jako vánoční dárek dostal Lost Vape Paranormal 75C, koupený u nich. Naštěstí jej koupili přes internet a "díky" České poště byl k vyzvednutí až 27.12. Smůla však byla, že nefungoval. Zapnout sice šel, ale už pouhý pohyb po menu bylo utrpení, režimy přepínal jen když se mu zrovna chtělo, chvílemi nežhavil, prostě trápení. U modu za takové peníze zcela neakceptovatelné.
Tak jsem ho chtěl vyměnit za jiný kus a nečekal problémy.

Na prodejně v Kobylisích ho vyzkoušeli a začali tvrdit, že mu nic není, přestože přepnutí režimu z W na TC trvalo snad 5 sekund. Výměna nepřichází v úvahu. Prý ho vezmou jen na reklamaci, trvat to bude minimálně 3 týdny, ale kladný výsledek, ať prý nečekám ...
Tím mě tak naštvali, že jsme odstoupili od kupní smlouvy a chtěli vrátit peníze. To zas naštvalo je a začali si vymýšlet totální nesmysly!

No dopadlo to tak, že jsem musel nastudovat příslušné paragrafy, projít web ČOI a vyměnit si pár nehezkých mailů s jejich provozním ředitelem, pánem Boháčem, aby konečně pochopili a vrátili nám peníze :ne

Sice jsem nakonec uspěl, ale hezké to fakt nebylo ... :head

[ Post made via Android ] Obrázek
"Ti, kteří své meče překovali na pluhy, budou orat pro ty, kteří tak neučinili." - Thomas Jefferson

Obrázek

Aktuálně nejvíc používám: SXmini G Class + Vapor Giant M5, Hcigar VT75D + Coppervape Hussar RTA, a Geekvape Aegis Legend + Innokin Ares
Uživatelský avatar
ZaMi74
e-Kuřák
e-Kuřák
 
Příspěvky: 135
Registrován: pon 26. zář 2016 14:45:56
Bydliště: Praha
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod Jesen » ned 21. led 2018 10:11:30

No sú najväčší a zrejme si myslia, že aj bezchybni a my sme banda teens, ktorí sa nechajú uvariť. Som rád, že sa ti nepodarok podarilo vrátiť, ved je to non sense
Jesen
Kuřák fajnšmekr
Kuřák fajnšmekr
 
Příspěvky: 86
Registrován: čtv 21. led 2016 21:27:25

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod jendazhor » ned 21. led 2018 18:36:51

Pokud bylo zboží zakoupeno přes internet, pak: "Pokud vám zboží nevyhovuje, v takových případech vám zákon dává možnost odstoupit od smlouvy 14 kalendářních dní od chvíle, kdy jste zboží obdrželi. Nemusíte si vymýšlet žádné složité konstrukce výmluv – nejste totiž povinni obchodníkovi své rozhodnutí nijak zdůvodňovat."

Je zbytečné ztrácet čas se zdůvodňováním vrácení zboží, pokud to prodejce nebere jako službu zákazníka prodejci. A v téhle síti prodejen to jistě dobře vědí, bych řekl.
Pokud prodejce nechce zboží přimout zpět i přes splnění všech zakonných podmínek, rovnou podejte podnět na ČOI. Bude to méně práce, než si s prodejcem vyměňovat e-maily.

Jeden z mála důvodů, proč nekupovat zboží přímo v Číně, i když tam je o 30 až 50 % levnější, by měly být právě služby zákazníkům.
Samozřejmě neznám všechny detaily této koupě, ale obecně vše výše uvedené platí.
"Pářím se" od r. 2011. Nyní na:
ATTY: DIGIFLAVOR Siren 22 | OBS Ace | WISMEC Theorem | ASVAPE Zeta | GEEKVAPE Avocado24 RDTA+Zeus+Ammit25 | VANDYVAPE Berserker RTA 24(or.)+22(kl.) | Derringer RDA klon | Skyline klon -- BOXMODY: JOYETECH VTC mini+Espion+Unimax 22+25 | ELEAF iStick Pico+Kiya+Ikonn total | GEEKVAPE Aegis | ASPIRE Archon | EHPRO Mod101 -- LIQUIDY: Vlastní míchačky
Uživatelský avatar
jendazhor
e-Kuřák fajnšmekr
e-Kuřák fajnšmekr
 
Příspěvky: 277
Registrován: sob 24. pro 2011 14:42:56

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod ZaMi74 » pon 22. led 2018 12:42:31

To jendazhor: To já samozřejmě všechno vím, ale tak nějak jsem spoléhal na jejich slušnost. Obzvlášť, protože přibližně před rokem jsem s nimi řešil podobnou věc (i na stejné prodejně) a úplně bez problémů. Reklamoval jsem tehdy mod, který po cca 5 týdnech prostě přestal žhavit a oni neměli problém a mod mi vyměnili za nový. Teď to se mnou ale na prodejně řešil nový prodavač s vyzáží teenagera, který mě svým stylem vyjadřování a neustálým omíláním naučených frází, dokázal vytočit během 5 minut. Takže jsem to "hnal vejš". No a pak přišla vyloženě lživá odpověď od jejich provozního ředitele a už se to vezlo. Maily začaly létat ... :ne

Jinak s Tebou naprosto souhlasím. Každý prodejce by si měl uvědomit, že jediný "bonus" nakupování v ČR, kde je téměř vše alespoň o 25% dražší, by měl být jeho zákaznický servis. V tomto případě to ale fakt neklaplo ...
"Ti, kteří své meče překovali na pluhy, budou orat pro ty, kteří tak neučinili." - Thomas Jefferson

Obrázek

Aktuálně nejvíc používám: SXmini G Class + Vapor Giant M5, Hcigar VT75D + Coppervape Hussar RTA, a Geekvape Aegis Legend + Innokin Ares
Uživatelský avatar
ZaMi74
e-Kuřák
e-Kuřák
 
Příspěvky: 135
Registrován: pon 26. zář 2016 14:45:56
Bydliště: Praha
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod MrWhite » pon 22. led 2018 17:01:29

Tiež nakupujem tuzemské zboží, ake ten strach z reklamácie tam stále je.
Naopak v Číne nakupujem bez strachu z reklamácie. Reklamoval som 2x v Číne a všetko prebehlo bez jedinej ťažkosti.
Chápem ze FT alebo GB ma iné obraty a určite aj ine zmluvy s dodavatelmi ale ich support sa v mojom prípade snažil vyriešiť vec k mojej spokojnosti.
Uživatelský avatar
MrWhite
e-Kuřák fajnšmekr
e-Kuřák fajnšmekr
 
Příspěvky: 285
Registrován: čtv 18. čer 2015 13:32:13
Národní vlajka:
Slovakia

Re: VaseCigareta.cz

Příspěvekod OldAlien » pon 22. led 2018 17:38:12

Každou Svojí reklamaci, kde se brání prodejce jí uznat, musíš vyzdobit hrozbou, že produk byl bez českého návodu k použití a díky tomu, patrně došlo k poškození výrobku.
Na pozdější přiložení cz návodu, nebere ČOI zřetel. Uvidíš jak se to pohne. Pro naše prodejce, je to noční můra,muset ke každému produktu, přiložit cz návod.
C2D1 DNA 250 / Thinkvape Finder 167 DNA 250 / HCigar VT133 DNA 200 / C1D2 DNA75 / SMY DNA 75 / WISMEC Luxotic BF / VT Inbox DNA75 / FRANKENSKULL BF / Pulse BF 80W /

iJOY EXO RTA[ / Ammit 25 / SKYLINE RTA / OBS Crius2 / ZEUS RTA / Vicious Ant Vaux / FLAVE RDTA / FLAVE tank bf RDA / Hussar Vape Torpedo Micro RTA / ETHEON bf RDA / RECURVE RDA
Uživatelský avatar
OldAlien
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 479
Registrován: pát 17. úno 2017 5:04:54
Bydliště: Písek
Národní vlajka:
Czech Republic

PředchozíDalší

Zpět na Poctivý e-obchod, kamenný krám, nebo prodejce.

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků