• Reklama
FastTech
 
 

Gallagher.cz

Zde si můžeme referovat o obchodech či prodejcích u kterých se není čeho bát. Jsou již ověřeni. Do této kategorie jsou přidávani obchodníci na základě kladných referencí od zdejších uživatelů a musí být na našem fóru zaregistrovaný min. 1 rok.

Moderátoři: dlouhejbil, Joker, Grif, jura-p

Pravidla fóra
Tato sekce slouží výhradně k referencím uživatelů eCF, na uvedené obchody. Debaty o produktech nebo diskuse/dotazy na prodejce směřujte do jejich subfór nebo patřičných vláken. Veškeré OT posty budou mazány!

Gallagher.cz

Příspěvekod Rumlik » čtv 28. pro 2017 17:05:41

Tohoto prodejce můžeme doporučit. Dlouhodobě spolupracuje s e-Cigareta Fans, vyznačuje se profesionálním a přátelským přístupem k zákazníkům.

https://www.gallagher.cz/
GeekVape Aegis X + Digiflavor Siren V2 24mm|Wotofo Profile RDA.
Herní streamy na Twitch.tv

eCF Ústí nad Labem
Obrázek
Užívání drog (včetně nikotinu) nesmí být člověku koníčkem.
Uživatelský avatar
Rumlik
Administrátor
Administrátor
Temelín
Temelín
 
Příspěvky: 2284
Registrován: pon 04. led 2010 23:40:47
Bydliště: Ústí nad Labem
Národní vlajka:
Czech Republic

Reklama

Herní streamy na Twitch.tv a záznamy na YouTube.

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod Tempter » čtv 18. led 2018 23:13:33

Neviem, ci to, co tento predajca predvadza na slovenskom fore sa da nazvat slusnost... Tam uz je na smiech (a ban). Vytvara si falosne uzivatelske profily (raz pise ako muz, po roku a pol mlcania uz je zena...), polozi dotaz s odkazom na ich eshop (casto na predrazenu vykopavku) a uz sa neozve... To vo mne doveru nevzbudzuje :ne

[ Post made via iPad ] Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Tempter
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 614
Registrován: stř 20. led 2016 11:50:42
Bydliště: Košice
Národní vlajka:
Slovakia

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod petrlips » čtv 18. led 2018 23:51:39

Otázkou je, zda se jedná skutečně o prodejce, či někoho jiného. Bylo by mi divné, že český obchodník, co je zde registrován již rok a půl, zde nemá ani jeden příspěvek a na nějakém sk foru by vesele psal? Proč by nejdřív nepsal zde? Kor, když s ecf spolupracuje... jinak nevím, co ti tu na to řekne moderátor, podle mě jde nyní o pomluvu obchodu ( pokud tedy nemáš důkazy ).
Dicodes Extreme V3 black + Spica pro mtl
Uživatelský avatar
petrlips
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 21
Registrován: pon 03. dub 2017 19:45:11
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod Tempter » pát 19. led 2018 0:10:39

Mam dojem, ze parkrat to spravili aj tu. Byvaju to bud novovytvorene identity, alebo starsie, krore maju malo prispevkov (do 10), pridu, polozia otazku na tovar (odkaz vzdy smeruje na jedneho predajcu) a uz sa neukazu.
Jeden z poslednych pocinov jednej z identit:
Obrázek

[ Post made via iPad ] Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Tempter
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 614
Registrován: stř 20. led 2016 11:50:42
Bydliště: Košice
Národní vlajka:
Slovakia

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod petrlips » pát 19. led 2018 0:59:04

Bude tu z toho OT, ale to už probere moderátor. ( omluva za přidanou práci :( )
Profily s odkazem na web jsem našel 3, s počty příspěvků 7,3,2. Přímou propagaci či doporučování produktu jsem nenašel, nedoporučení produktu ano a odkaz na článek o vlivu e-cigaret na zdraví. Co si o tom myslet nevím, vypadá to sice podivně, ale má se ctít presumpce neviny. A jinak to je problém sk fóra a pokud to oni nijak neřeší, tak proč by se to mělo řešit zde? Já na jejich stránky (myšleno obchodu) kdysi v začátcích narazil a ikdyž jsem uskutečnil u nich pouze jeden nákup, tak jsem byl spokojený a hlavně jsem získal dost informací do začátku.
A ještě k těm předraženým vykopávkám- To už je na zákazníkovi, zda je ochoten si danou věc zakoupit. Má možnost koupit jinde. Vykopávka/nevykopávka nikdy nevíš, třeba s tím daným produktem byl někdo velmi spokojen a chce si jej koupit zas, takový člověk bude rád, že na tu "vykopávku" narazí ;) A k cenám - Nevíš, za kolik obchodník nakupuje od dodavatele, kolik ho třeba stojí další náklady. Prostě má takovou cenu a je jen a pouze na zákazníkovi, zda ji bude akceptovat a nebo půjde o dům dál. :)
Dicodes Extreme V3 black + Spica pro mtl
Uživatelský avatar
petrlips
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 21
Registrován: pon 03. dub 2017 19:45:11
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod iqwe » pát 19. led 2018 2:42:15

Myslím, že jsi tady příliš krátce abys mohl posoudit, jaké jsou zde s tímto prodejcem zkušenosti. Je to největší spamer z řad prodejců tady na fóru a i po většině ostatních českých i slovenských fór, ať již fungujících nebo už zaniklých.

Jeho strategie je stále stejná, tak jak je popsáno výše. Bylo období kdy každé 3-4 týdny se zde objevil nováček, který ihned po registraci napsal dotaz s odkazem na tento eshop a už se znovu na fórum nepřipojil, aby si případně přečetl odpověď. Slovenské fórum odneslo jeho útoky pouze zlomkem toho, co bylo zde. A to, že jsi nenašel víc registrací je jen díky usilovné práci moderátora (na kterého se mj. odvoláváš), který ten svinčík musel stále mazat. Tento prodejce zde provedl několik desítek registrací a i zde si v tom chaosu neuměl poradit s tím, jakého je vlastně pohlaví.

Jinak, chtěl jsem původně ihned reagovat na úvodní příspěvek admina a požádat ho, aby po konzultaci s moderátorem (dlouhejbil) přehodnotil své rozhodnutí. Ale já nepíšu rád a navíc mně z udělení tohoto ocenění bylo docela smutno. Proto sice dodatečně, prosím Rumlika o přehodnocení. Ono to celé totiž začíná mít tak nějak pachuť stavu, kdy by si někdo mohl začít myslet, že se toto ohodnocení dá koupit. A vzhledem k tomu, že mám toto fórum rád, mnoho mi dalo, všude ho bráním, tak bych byl nerad, aby na něj takové podezření padlo. Navíc je to degradací tohoto hodnocení a někteří jiní držitelé by se mohli cítit uraženi.

Když už jsem zmínil zasílání zboží na recenze, tak musím konstatovat, že na recenze se většinou posílají novinky. A poslat v létě 2017 na recenzi základní typ Eleaf iStick Pico 75w TC je trochu divné. Možná bylo v té době pro tohoto prodejce novinkou, ale zde mělo již vlastní vlákno čítající 65 stran, výrobce prodával již jeho asi čtvrtou sérii barevných mutací a mělo další 3 následovníky, kteří na základě jeho úspěchu vzešli.

Cenová politika je rozhodnutí každého prodejce a není třeba se k ní vyjadřovat. Sortimentem většinu členů tohoto fóra prodejce není schopen oslovit. To, že má prodejnu v Brně, kde bydlí i majitel uvedený v obchodním rejstříku, ale sídlo má firma v Praze (v takovém tom domě, kde sídlí stovky firem a nikoho se tam nedá kontaktovat), je jen takovou zajímavostí. Druhou zřejmě náhodnou zajímavostí je název firmy, který je shodný se jménem jednoho zahraničního podnikatele, který má jako fyzická osoba sídlo také v Praze a zrovna za rohem od tohoto domu. Bydliště má uvedeno ve Spojeném království a Severním Irsku, ale s adresou která se nachází v USA. No naštěstí už byla tato registrace zrušena... ale objevila se nová, kde si pan Gallagher přidal jedno křestní jméno a přestěhoval se na Smíchov. No zřejmě jen podobnost náhodná, takže v tom nebudu pokračovat, abych nebyl OT, byť se domnívám, že vše souvisí s názvem vlákna.

Jen ještě dodám, že prodejce netrpí malým egem a zajisté ho potěším konečně jedním legálním odkazem na jeho eshop
https://www.gallagher.cz/ze-zakulisi/so ... ety-el-cz/
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Pico 75TC+Rocket R, Cloupor mini+Cobra, Koopor mini+Cobra
od 16.11.2012 vaping a 22.11.2012 poslední pyro
eCF Brno - RETROHIPSTER FETIŠISTA
Uživatelský avatar
iqwe
Dobrá duše eCF
Dobrá duše eCF
e-Dýmal
e-Dýmal
 
Příspěvky: 901
Registrován: pát 28. zář 2012 1:25:37
Bydliště: Brno

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod Profivapers » pát 19. led 2018 8:01:31

Tak tak. Ani nemusím nic psát a rovnou se přidávám k iqwe. Plně minimálně k prvním dvěma odstavcům. Kdo se pohybuje déle aktivněji ve vapingu, ten ví.
Uživatelský avatar
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna
 
Příspěvky: 4187
Registrován: sob 08. čer 2013 4:40:39
Bydliště: Na louce
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod petrlips » pát 19. led 2018 11:47:10

Ano, to máš zajistě pravdu, krátce tu jsem a proto jsem rád, že se diskuze k prodejci rozšíří. Jako nováček jsem tuto sekci prolezl, neb jsem chtěl získat představu o tom, kde objednávat a kde ne. :) Včera jsem se na zmiňovaném sk foru registroval a zkusil si najít informace o tom, co uváděl Tempter ( a našel jsem to, co jsem uvedl), to samé jsem zkusil i zde, ale bohužel bez výsledku, protože google měl problém zobrazovat to, co jsem potřeboval a nebo v těch vláknech ty příspěvky o zmiňovaném obchodě byli, ale modi je smázli. Šlo mi o to, že jako nově příchozí bych měl z Tempterovo příspěvku pocit, že obchodík je špatný a tím bych u něj nenakoupil. Je škoda, žes ten svůj příspěvek nenapsal hned, mohlo se to tu rozjet dřív. :) Ale lepší pozdě, než nikdy. Jinak ty údaje o společnosti jsou zajímavé, též jsem na ně koukal a jednu věc nepochopil, ale to už bych byl OT :).
Tímto se tedy Tempterovi omlouvám za oponování, nebylo to myšleno nijak zle. ;)

A jen k té recenzi zrovna o Picu- zas bych řekl, že je lepší poslat něco později, než nikdy :) Ono je hezké, že téma mělo 65stránek, ale málokdo je bude ochotný louskat.( nedávno jsem takto louskal téma o Genesis a mohu prohlásit, že po 30stránkách jsem měl hlavu jak pátrací balon :D) Většina se radši zeptá, než aby chvilku hledala a tak video jim může pomoci ( což asi dokládá počet shlédnutí, zájem asi stále je, ikdyž je to starší stroj).

EDIT: jen k tomu doplnění, ty profily jsou z SK fóra, tam bych řekl, že o úklid nešlo. Ale zde jsem tedy opravdu na nic nenarazil ;)
Naposledy upravil petrlips dne pát 19. led 2018 12:11:59, celkově upraveno 1
Dicodes Extreme V3 black + Spica pro mtl
Uživatelský avatar
petrlips
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 21
Registrován: pon 03. dub 2017 19:45:11
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod dobrman » pát 19. led 2018 12:01:35

@ iqwe :yes

K tomu není co dodat..... :mrk
Obrázek
Uživatelský avatar
dobrman
Eyjafjallajökull
Eyjafjallajökull
 
Příspěvky: 3119
Registrován: stř 16. kvě 2012 23:21:12
Bydliště: Jindřichův Hradec
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod Ladin » pát 19. led 2018 12:28:46

@ iqwe :yes
2x Thinkvape Finder 167 DNA,Presa,Pico,Nemesis,Chi you,eGo,Aromamizer V1,V2,
Supreme Lite,Supreme,NextGen,Nextasis,Skyline,Ammit 22,Kayfun V3 mini,Pico RTA,
Kamikaze,Cheetah,Delivape,Cubis Pro,Mini Protank 3

Neříkej, že to nejde, raději řekni neumím. :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Ladin
Dobrá duše eCF
Dobrá duše eCF
e-Dýmal
e-Dýmal
 
Příspěvky: 700
Registrován: stř 11. kvě 2016 19:30:34
Bydliště: Praha
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod Lubis » pát 19. led 2018 14:34:41

S tím se nedá dělat nic jiného, než jen souhlasit.

Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk
Obrázek
Uživatelský avatar
Lubis
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 430
Registrován: sob 09. bře 2013 0:26:47
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod Rumlik » pát 19. led 2018 17:23:45

Lidičky děkuji za podněty a po důkladném pročtení vašich připomínek to budu řešit. Obrátím se samozřejmě i na prodejce a požádám ho o nějaké vyjádření/vysvětlení.

Jinak Gallagher mi neposílá produkty do recenze, ale vytvářím pro něj video-manuály produktů na jejich shop. Já si pak samozřejmě na ten produkt udělám i recenzi, když už ho tedy mám k dispozici. Nemám tedy možnost ovlivnit, zda mi zašle nějakou novinku, ale točím to, co prodejce aktuálně požaduje.
GeekVape Aegis X + Digiflavor Siren V2 24mm|Wotofo Profile RDA.
Herní streamy na Twitch.tv

eCF Ústí nad Labem
Obrázek
Užívání drog (včetně nikotinu) nesmí být člověku koníčkem.
Uživatelský avatar
Rumlik
Administrátor
Administrátor
Temelín
Temelín
 
Příspěvky: 2284
Registrován: pon 04. led 2010 23:40:47
Bydliště: Ústí nad Labem
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod MrWhite » pát 19. led 2018 21:33:09

Ego CE4 s 650mAh baterkou za 999 Kč?
Zaujímavé.
Uživatelský avatar
MrWhite
e-Kuřák fajnšmekr
e-Kuřák fajnšmekr
 
Příspěvky: 285
Registrován: čtv 18. čer 2015 13:32:13
Národní vlajka:
Slovakia

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod awalon » ned 21. led 2018 21:20:56

a tam snad ještě někdo nakupuje? :D
Uživatelský avatar
awalon
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik
 
Příspěvky: 20
Registrován: stř 05. lis 2014 19:09:46

Re: Gallagher.cz

Příspěvekod Rumlik » pon 22. led 2018 16:18:59

Tak tu mám vyjádření od Gallagheru:

Dobrý den všem diskutujícím. I když mě samozřejmě mrzí špatná vizitka Gallagheru, jsem na druhou stranu rád, že se mi dostalo této zpětné vazby a že se k problému mohu také sám vyjádřit a pokusit se o vysvětlení.

Založil jsem Gallagher.cz s tím, že sám nejsem zkušeným vaperem, ale téma vapování mě zajímá. Moje snaha byla a stále je zasvětit do vapování začínající vapery a pomoci lidem, kteří se ve vapování tolik neorientují. Jsem si vědom toho, že nejsem schopen poskytnout znalosti na hluboké úrovni zkušeným vaperům, jako se pohybují zde na fóru. Proto například některé naše recenze nemusejí být zrovna nejžhavějšími novinkami, vy o nich již samozřejmě víte, ale pro spoustu lidí je recenze i tak přínosná, například recenze na Eleaf iStick Pico 75w TC zaznamenala pozitivní ohlasy.

Co se týče zpětných odkazů na fórech, zde musím uznat svou chybu v úsudku. Pustil jsem se do propagace s vírou nejen v to, že odkazy na web mohou přivést nové návštěvníky, ale že relevantní odkazy v diskuzích také pomohou čtenářům zorientovat se v tématech, která se tam probírají. Bohužel se tak nestalo a odkazy, které byly tvořeny, nebyly ani kvalitní ani nápomocné. S člověkem, s nímž jsem na tomto spolupracoval, jsem dnes na základě podnětů od vás rozvázal spolupráci. Promluvila bohužel má nezkušenost v oblasti marketingu a nechal jsem se přesvědčit k něčemu, co se ve výsledku ukázalo jako špatné. Tímto bych se chtěl všem omluvit za spamování a ubezpečit vás, že do budoucna se podobných praktik vyvaruji.

I přesto bych rád uvedl, že e-shop Gallagher se snaží vždy vyjít vstříc zákazníkům a poskytnout co nejlepší produkty a služby v rámci našich možností. Také proto nás zde doporučil i Rumlík, který ví, že máme spoustu spokojených zákazníků, i když povětšinou z řad méně zkušených vaperů, lidí, kteří chtějí zkrátka dostat kvalitní produkt a veškeré informace, které k němu potřebují. Tímto směrem se snažíme také ubírat při tvorbě obsahu a videorecenzí a jak jsem již uvedl výše, je mi nyní jasné, že odkazování na fórech do těchto jinak dle mého názoru smysluplných aktivit nespadalo.

Rád bych se ještě závěrem stručně vyjádřil ke spekulaci s názvem a sídlem Gallagheru. V době, kdy jsem začínal podnikání, bylo zdlouhavé založit firmu novou, proto jsem (jedná se o běžnou praxi u nás i ve světě) koupil již založenou firmu. Jméno mi přišlo sympatické, proto jsem si jej ponechal. Gallagher je jak slavný zpěvák, tak i město, a že se tak jmenuje i nějaký zahraniční podnikatel je náhoda.

Děkuji všem za přečtení a věřím, že se mi do budoucna podaří přesvědčit i vás o tom, že Gallagher není tak špatný jako se může na základě špatně zvolené marketingové strategie zdát

Michal Hanák, Gallagher s.r.o.
GeekVape Aegis X + Digiflavor Siren V2 24mm|Wotofo Profile RDA.
Herní streamy na Twitch.tv

eCF Ústí nad Labem
Obrázek
Užívání drog (včetně nikotinu) nesmí být člověku koníčkem.
Uživatelský avatar
Rumlik
Administrátor
Administrátor
Temelín
Temelín
 
Příspěvky: 2284
Registrován: pon 04. led 2010 23:40:47
Bydliště: Ústí nad Labem
Národní vlajka:
Czech Republic


Zpět na Poctivý e-obchod, kamenný krám, nebo prodejce.

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků